Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Marea Redeschidere JYSK Arad oferte

CÂȘTIGĂTOR

Câștigătorul concursului organizat cu ocazia Marii Redeschideri JYSK Arad din Calea Radnei este RADAVOI LILIANA. Felicitări, ați câștigat un set de dining format din masă VEDDE și 4 scaune JONSTRUP. Veți fi contactat pe mail pentru detalii.

Puteți vedea detaliile tragerii la sorți aici: https://www.randompicker.com/protocol/375901x55352 . Indentificatorul unic de concurs este adresa de mail cu care v-ați înscris în concurs.


Câștigă un set de dining în valoare de 1475 lei*! 

Cu ocazia redeschiderii JYSK Arad din Calea Radnei nr. 298, te invităm la concurs! Răsfoiește catalogul de concurs, distribuie pe Facebook produsul preferat, completează formularul de concurs și poți câștiga un prin tragere la sorți un set de dining format din masă VEDDE și 4 scaune JONSTRUP

 Regulamentul concursului poate fi consultat aici. 

JYSK România anunță redeschiderea magazinului JYSK Arad din Calea Radnei nr. 298!

Te așteptăm joi, 24 noiembrie, ora 8:00, în magazinul JYSK Arad din Calea Radnei nr. 298, să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia redeschiderii și să vezi cum amenajar magazinul după noul concept!

Te așteptăm cu:

   Un mic dejun delicios. Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 - 10.00.

  150 de perne GRATIS. Oferim 150 de perne cu umplutură naturală primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

  Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului.

  Până la 10 rate fără dobândă! Prin CardAvantaj și Star Card, numai cu ocazia deschiderii JYSK Arad 1 din Calea Radnei nr. 298!

Vezi mai multe detalii despre redeschiderea JYSK Arad din Calea Radnei nr. 298: 

Eveniment Faceook Tulcea Comunicat de presa JYSK Tulcea Spot Video JYSK Craiova Harta magazin JYSK Tulcea

Fii mereu la curent cu noutățile JYSK!
 
Urmărește-ne pe:
 
Facebook JYSK Romania Instagram JYSK Romania Pinterest JYSK Romania Youtube JYSK Romania Newsletter JYSK Romania

Facebook

Instagram

Pinterest

Youtube

Newsletter