Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Interior | Până la 50% reducere la mobilier de interior

VEZI OFERTELE
Anker Studentbolig

Anker Studentbolig

Dată:

Categorie: Experiențe ale clienților

Angajați uimitor de conștiincioși

Compania Anker Studentbolig a folosit produsele JYSK pentru a-și decora noile apartamente pentru studenți în scopul promovării online.

Prețuri rezonabile și modele actuale. Acestea au fost principalele motive pentru care Anker Studentbolig a contactat JYSK BUSINESS TO BUSINESS atunci când era în căutarea mobilierului și a accesoriilor pentru studenții lor. Însă doar ca articole de decor.

„În loc să arătăm doar spații goale, am vrut să facem fotografii cu apartamente decorate pentru a le face să pară cu adevărat atractive pe Facebook, Instagram, finn.no, hybel.no și pe site-ul nostru”, spune Karoline Lundkvam, Market Manager la Anker Studentbolig în Oslo. „JYSK BUSINESS TO BUSINESS ne-a ajutat să selectăm 45 de articole diferite și ne-a permis să le returnăm după ședința foto”.

Anker Studentbolig a achiziționat, de asemenea, 10 așa-numite „seturi de bază”: o saltea auto-gonflabilă, o plapumă și o pernă - pentru ca studenții să le poată cumpăra dacă nu aveau nimic de dormit la sosirea în noua lor casă.

Achiziții:

  • Saltele auto-gonflabile
  • Perne
  • Pilote
  • De articole diferite împrumutate în scopuri de styling