Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

15% REDUCERE SUPLIMENTARĂ pentru toate comenzile online

Trendurile toamnei la JYSK

Descoperă cele 3 trenduri ale toamnei: REFLEXION, THE NEXT WAVE și MEMPHIS

JYSK prezintă constant produse noi pe tot parcursul anului, însă toamna aceasta va aduce mai mult decât de obicei: combinații surprinzătoare de culori, produse cu aspect neprelucrat și design bazat pe simbolism. 

Foarte multe categorii de produse din sortimentul JYSK - printre care lenjerii de pat, mobilier, textile pentru casă, decorațiuni, accesorii pentru bucătărie și baie - vor fi împrospătate cu produse noi. 

Potrivit Range & Design managerului nostru, Rikke Blæsild, dezvoltarea sortimentului se datorează în special structurării lor în trei trenduri anuale, consistente, care se regăsesc în mai multe categorii de produse. Fiecare trend incorporează un anumit univers de senzații, culori, forme și materiale. 

“Scopul nostru este ca întreaga gamă de produse să fie coerentă, astfel încât clienților să le fie ușor să combine produsele în diverse feluri. Astfel, ei pot combina cu succes o pernă decorativă și o pătură cu o piesă de mobilier sau o decorațiune”, spune Rikke Blæsild.

La începutul toamnei, JYSK va pune accentul pe o selecție de noutăți, în cadrul campaniei "New Arrivals": REFLEXION, THE NEXT WAVE ȘI MEMPHIS.

Vezi și colecția Nordic Mood a acestei toamne. 

REFLEXION - inspirație din texturile pământului

Tendința REFLEXION aduce spiritualitatea în casele noastre. Sursa de inspirație pentru acest trend o reprezintă astrologia, Luna cu toate fazele ei și sistemul solar. 

 

Texturile pământului au stat la baza inspirației pentru astectul neprelucrat și finisările brute ale produselor. Piatra este unul dintre materialele folosite pentru a da produselor decorative un aspect neprelucrat și natural. 

Culorile sunt neutre și vin atât în tonuri calde, cât și reci. În centru sunt culorile pământii: terracotta, culoarea lutului prăfuit sau a nisipului joacă un rol important în definirea nuanțelor acestei tendințe.

THE NEXT WAVE -  locuri neatinse de mâna omului și atmosferă hygge

Nevoia unor noi începuturi este cheia tendinței THE NEXT WAVE, care explorează locuri noi, neatinse de mâna omului.

 

Centrată pe designul artizanal și nefinisat, tendința folosește texturi rustice combinate cu detalii industriale. 

Culorile sunt inspirate de ocean, cu multitudinea sa de nuanțe de albastru și verde. Nuanțe subacvatice, culori pe care le găsim pe malul apei sau în apă oferă acestei tendințe un aspect natural. 

MEMPHIS – un univers jucăuș, atractiv și colorat

Concepută ca un univers jucăuș, tendința MEMPHIS atrage atenția prin design-ul atractiv și colorat. Este un spațiu al distracției, în contrast cu liniile drepte specifice stilului minimalist. Inspirația tendinței vine din curentul Art Deco, din perioada de avantgardă a anilor '30 și din stilul german Bauhaus. 

 

Suprafețele și materialele netede și curate sunt împodobite cu modele care regândesc geometria simplă, clasică, cu o abordare plină de viață. Forme precum cercuri, semicercuri și dreptunghiuri sunt folosite pe pereți, pe podele și pe decorațiuni pentru a crea un spațiu jucăuș.  

Combinațiile de culori sunt marca tendinței MEMPHIS. Paleta de culori este surprinzătoare, sunt folosite amestecuri ton pe ton care însuflețesc această temă vibrantă.

Care este trendul tău preferat? Spune-ne în comentarii. 

Descoperă mai mult

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Reîmprospătează-ți casa primăvara asta cu noua colecție Nordic Mood

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Noutăți: Decorațiuni cu forme organice care adaugă confort casei tale

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Adaugă note calde în zona de luat masa cu noua colecție Nordic Mood

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră

Cum să alegi covorul potrivit pentru fiecare cameră