Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Grădină: scaune de grădină, seturi pentru terasă și multe altele | Reduceri de până la 50%

VEZI OFERTELE

Idei de cadouri de Crăciun pentru ea, el, copii și colegi

Dată:

Categorie: Toate articolele, Copii

Cuvinte cheie: cadouri craciun, craciun, idei cadouri

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de bucurie indiferent de vârstă. Este o perioadă de relaxare, în care te bucuri de câteva zile libere, în care poți petrece mai mult timp cu persoanele apropiate sau poți pleca în vacanță undeva la munte sau, cine știe, într-un city break. Îți revezi poate familia pe care nu ai mai văzut-o de luni bune, mergi cu copilul la târguri de Crăciun să mâncați turtă dulce, împodobești bradul și te distrezi la petreceri de Crăciun alături de colegii de serviciu.

Asta e partea frumoasă. Există însă și o parte care nu aduce bucurii tuturor, ci mai degrabă un motiv în plus de stres. Ce cadouri să iei? Mai ales că în fiecare an sunt atâtea cadouri de făcut: partenerul, copilul, părinții, buncii, sora, prietenii, colegii de serviciu… Și lista poate continua. Ok, unii sunt inspirați și în fiecare an nimeresc perfect cadoul, alții nu se pricep atât de bine la ghicit și nu reușesc să își dea seama ce și-ar dori cei dragi. 

Pentru cei din urmă, și mai ales pentru cei care au lăsat cumpărarea cadoului pe ultima sută de metri, am adunat o lista de propuneri de cadouri Pentru el, Pentru ea, Pentru copii și Pentru colegi. Vezi mai jos propunerile noastre!

Cadouri pentru ea

În general, e destul de simplu să cumperi ceva pentru doamne, fie că e vorba de mamă, soție, prietenă sau bunică. Asta pentru că în comerț există o mulțime de lucruri frumoase dedicate femeilor. Pe de altă parte, femeile sunt în general mult mai interesate de cadoul pe care îl primesc. În special atunci când primește un cadou de de la persoana iubită, pentru o femeie e important dacă îi place sau nu. De ce? Pentru că e o dovadă a faptului că El știe ce îi place, că e atent la gusturile ei, că o cunoaște îndeajuns de bine pentru a ști ce vrea.  

Cadouri de Craciun pentru ea

Dacă nu ți-a spus ce vrea exact, îți dăm noi niște idei de decorațiuni pentru casă, în culori feminine, obiecte care vor fi apreciate de cele mai multe doamne și domnișoare.

 1. Veioza TONE
 2. Sfeșnicul HERBERT
 3. Sfeșnicul INGMAR
 4. Lumânarea ARNGRIM
 5. Perna decorativă LUND cu imprimeu cu fluturi
 6. Pătura KORNVALMUE
 7. Setul de lumânări HALLDOR
 8. Ceasul JOAR

 

Cadouri pentru el

Când vine vorba de el, e mai greu să faci cadouri. Pe de-o parte bărbații nu spun întotdeauna ce își doresc sau pur și simplu te lasă să alegi ce vrei. Sau, când își doresc ceva, e vorba de ultimul joc Assassin’s Creed, de o placă video nouă sau de o nouă trusă de pescuit. Cel mai probabil nu o să dai greș nici cu un tricou sau un pulover dar, să recunoaștem, nimeni nu vrea să primească an de an câte un tricou, indiferent cât de haios e mesajul de pe el.   

Cadouri de Craciun pentru el 

Iată mai jos o listă de recomandări de cadouri pentru el, care vor fi apreciate mai ales de un El care iubește lucrurile frumoase și care este atent la cum arată locuința sa.

 1. Pernă SYLARVE
 2. Veioză ERNST
 3. Litere decorative EJNERT
 4. Platou KARLANTON
 5. Coș TORLEK
 6. Piele decorativă de miel KORNEL
 7. Lenjerie de pat SIGRUN
 8. Coș HANSE


Cadouri pentru copii

În cazul în care ai copii sau nepoți, cu siguranță le cumperi ceva de fiecare dată când găsești o jucărie sau un obiect care îți place, nu numai de Crăciun sau de ziua lor. Pentru copii, orice lucru nou e cu adevărat un motiv de bucurie, iar această bucurie devine și a ta, în momentul în care îl vezi pe cel mic zâmbind fericit în timp ce desface cadoul. Și dacă de-a lungul anului i-ai luat o mulțime de jucării, îți propunem acum o varietate de cadouri care să îl facă pe cel mic fericit. 

Cadouri de craciun pentru copii 

 1. Șevalet GREGERS
 2. Puf KOLIND
 3. Halat VITABY
 4. Jucărie de pluș GOOSE
 5. Prosop EMOT!CS
 6. Prosop TROLLS
 7. Cort de joacă pentru copii BAKKEN
 8. Cutie de depozitare jucării STEF

 

Cadouri pentru colegi

Aici, căutarea cadoului chiar poate deveni dificilă. La serviciu, nu toată lumea este foarte deschisă și dispusă să vorbească despre ce apreciază cu adevărat. În plus, dacă la locul tău de muncă se organizează Secret Santa, e posibil să îți pice un coleg cu care chiar nu ai prea vorbit. Ce cadou să îi faci cuiva pe care nu îl cunoști foarte bine? Cel mai sigur este să alegi ceva pentru casă, care să poată fi apreciat și de un bărbat, și de o femeie, indiferent de vârstă.

cadouri de craciun pentru colegi 

Vezi propunerile noastre mai jos:

 1. Cutie TORMOD
 2. Avizier DITMAR
 3. Suport de lumânare MOGATA
 4. Ceas de perete SIGFRED
 5. Recipient THORLEIF
 6. Ramă foto HALFRED
 7. Avizier cu suport scrisori INGEMAR
 8. Cutie pentru ceai KASPER

Dacă încă nu ai cumpărat cadourile de Crăciun, sperăm că ideile noastre te vor ajuta. Și îți urăm Crăciun fericit alături de cei dragi!

Raluca Communications and PR Manager

Comments