Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
BAMLE mobilier de gradina din bambus

Relaxează-te într-un set de grădină cu aer exotic

Dată:

Categorie: Toate articolele, Gradina

Suntem încântați să vă prezentăm cea mai nouă gamă de produse pentru terasă și grădină: BAMLE este gama de mobilier realizată din bambus care pare desprinsă din peisajul unei insule exotice cu nisip auriu și apa turcoaz a oceanului. 

Bambusul este o alegere foarte la modă pentru mobilierul de grădină. Este accesibil și are un aer exotic, iar frumusețea naturală a acestuia este potrivită pentru orice grădină sau balcon cu aspect contemporan. Mobilierul din bambus se asortează foarte bine cu stilul scandinav al produselor JYSK. Cu cât stă mai mult în bătaia soarelui, cu atât lemnul de bambus va avea o nuanță mai deschisă. Mobilierul de grădină din bambus imprimă un aer exotic terasei, grădinii sau balconului tău. 

Mobilier pentru grădină potrivit pentru toate gusturile 

Ne dorim ca tu să te relaxezi exact așa cum îți dorești - pe un șezlong confortabil unde te poți bucura de o dupa-amiază călduroasă în grădină sau pe balcon. Pentru mai mult confort, poți adăuga pe șezlong câteva perne pentru grădină. 

 

Îți imaginezi cum ar arăta momentele tale libere în care poți să citești o carte sau să ai o conversație cu un prieten? Șezlongul din gama BAMLE este ușor de strâns atunci când ai nevoie de mai mult spațiu liber pentru alte activități.

 

 

Șezlongurile pentru plajă din gama BAMLE sunt foarte ușoare, de aceea le poți lua cu tine la plajă sau în parc.

 

Poți adăuga și o masă din bambus pe care să pui băuturile reci.  


Pe lângă aspectul exotic, care te face să îți imaginezi că te relaxezi la un bar de pe plajă, mobilierul din bambus are mai multe beneficii. 


Bambusul este un tip de lemn foarte ușor, care poate fi mutat dintr-un loc în altul fără efort, atunci când vrei să rearanjezi piesele de mobilier din grădină sau de pe balcon. 
În plus, bambusul este un material natural foarte rezistent - nu se umflă în contact cu umezeala și nu își reduce dimensiunile atunci când se usucă - însă îți recomandăm să îl acoperi în perioadele ploioase. Pentru ca este foarte rezistent la zgârituri, bambusul este folosit cu precădere pentru realizarea tocătoarelor de bucătărie. 

 

Irina Social Media and Digital Coordinator JRO

Comments