Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Săptămâna Mobilierului de Interior | Până la 50% reducere la mobilier de interior

VEZI OFERTELE

Marea Deschidere JYSK Brasov

 

CÂȘTIGĂTOR

Câștigătorul concursului organizat cu ocazia Marii Deschderi JYSK Brașov 3 este Adelina Nicoleta Achim, care a ales ca produs preferat canapeaua EGEDAL. Felicitări, ați câștigat un card cadou JYSK de 1500 de lei. Veți fi contactat pe mail pentru detalii. 

Puteți vedea detaliile tragerii la sorți aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/8279-marea-deschidere-jysk-brasov-3.  Identificatorul unic de concurs este adresa de mail cu care v-ati inregistrat in concurs. 


JYSK ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA MAGAZINULUI JYSK BRAȘOV 3

Te așteptăm joi, 26 iulie, ora 8:00, în noul spațiu al magazinului JYSK BRAȘOV 3 din Calea București nr. 105, să sărbătorim deschiderea și să bem o cafea împreună. În plus, te invităm să te bucuri de cadouri minunate și oferte incredibile cu ocazia deschiderii JYSK Brașov 3. 

Te așteptăm cu:

  Începe dimineața cu o cafea proaspătă și un croissant între orele 8.00 - 10.00.

  150 de perne GRATIS. Oferim 150 de perne cu umplutură naturală primilor cumpărători care achiziționează produse în valoare de minim 50 de lei.

  Pentru că este cel mai mare magazin din România, doar la JYSK Brașov 3 poți achiziționa din magazin mobilier disponibil Numai Online. Iar în săptămâna deschiderii, doar la JYSK Brașov 3 ai reduceri de până la 50% la mobilierul disponibil Numai Online.  

  Oferte incredibile. Răsfoiește revista și alege-ți produsele preferate la prețuri incredibile cu ocazia deschiderii magazinului. Ofertele de deschidere sunt valabile în perioada 26 iulie - 1 august 2018.

  Până la 10 rate fără dobândă! Prin CardAvantaj și Star Card, numai cu ocazia deschiderii JYSK Brașov!

Ofertele speciale de deschidere sunt valabile doar în magazinul JYSK Brașov 3 din Calea București, Complex Comercial Carrefour, Brașov.

 

VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE DESCHIDEREA JYSK Brașov 3: 


Eveniment Faceook Tulcea Comunicat de presa JYSK Tulcea Spot Video JYSK Craiova Harta magazin JYSK Tulcea