Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

 

Deschidem două magazine noi în Cluj și sărbătorim în tot orașul! 

Te așteptăm joi, 1.12.2022, începând cu ora 10:00, să sărbătorim deschiderea a două noi magazine în Cluj. Vino la Marea deschidere JYSK Cluj Baciu pe Str. Calea Baciului nr. 87, și JYSK Cluj Ambient pe Str. Traian Vuia nr. 140.

Ofertele de până la 75% la peste 2.000 de produse sunt valabile în cele patru magazine JYSK din Cluj și în magazinul JYSK Florești timp de o săptămână, în perioada 1.12 - 7.12.2022.

VEZI AICI BROȘURA CU OFERTE:

VEZI OFERTELE VALABILE DOAR O ZI:

PARTICIPĂ LA CONCURS:

 

Vezi aici regulamentul concursului.

Concursul este organizat cu ocazia deschiderii magazinelor JYSK Cluj Baciu și JYSK Cluj Ambient, iar cardurile cadou JYSK în valoare de 100 lei se vor ridica exclusiv din cele patru magazine JYSK din Cluj și din magazinul JYSK Florești.

Câștigătorii cardurilor cadou vor fi contactați în termen de maxim 5 zile pe adresa de e-mail cu care s-au înscris în concurs pentru confirmarea premiului. Vă rugăm să nu mergeți în magazin până nu veți fi contactat pe adresa de e-mail cu care v-ați înscris în concurs. Cardul cadou poate fi ridicat în termen de 30 de zile de la data deschiderii magazinului: 1.12.2022.

 

Castigatori card cadou JYSK 100 RON:

Manuela Păștină

Popa Marius Catalin

Popa Paul-Calin

Nelu Grosu

Aurora Oarga

Rodica Vidrean