Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Mos GRANE 30cm frânghie cătărat

Unitate de stoc: 5624400

Mos GRANE 30cm frânghie cătărat

39,99 Lei/buc 15 Lei/buc

Toate review-urile

 
5 review(uri) internațional(e) |
Scrie un review
17/12/2015

Szépen kidolgozott, aranyos

Szépen kidolgozott, aranyos Mikulás! :) A sapkája még csilingel is! :)

Postat inițial pe jysk.hu

Scris de: Csege Edina Oraș: Pécel Vârsta: 35-44 Sexul: Femeie
01/12/2015

A ház dísze

Nagyon kedvesen van kidolgozva és megalkotva a kötélen lógó (felmászó) Télapó. A ház dísze. A gyermekek öröme. Nagyon jó ötlet a közelgő ünnepek jelképének.

Postat inițial pe jysk.hu

Scris de: Gerencsér Hajnalka Oraș: Örkény Vârsta: 55-64 Sexul: Femeie
12/12/2017

Świetny !

Kupiłam go jakieś 2 tygodnie temu i jestem bardzo zadowolona :) Pięknie się prezentuje, jakość wykonania duży plus :)

Postat inițial pe jysk.pl

Scris de: Sylwia Oraș: Chojnice Vârsta: 15-24 Sexul: Femeie
12/12/2015

Super dekoracja

Świetnie solidnie wykonane cacko

Postat inițial pe jysk.pl

Scris de: judyta Oraș: Sława Vârsta: 25-34 Sexul: Femeie
30/11/2016

SANTA CLAUS GRANE NA LANE

Pekná dekorácia, ktorá spríjemní vianočnú atmosféru.

Postat inițial pe jysk.sk

Scris de: Marko Oraș: Rožňava Vârsta: 15-24 Sexul: Bărbat

Livrare

Atunci când achiziționați un produs online, puteți alege între mai multe opțiuni de livrare, fie în magazin, fie acasă sau la serviciu.  

 

Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin – fără costuri suplimentare

 

Serviciul Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin, vă permite să rezervați produsele online, apoi să le plătiți și să le ridicați din magazinul JYSK pe care îl alegeți. Atunci când rezervați un produs prin serviciul Click & Collect veți primi în maxim două ore un mesaj de confirmare care vă anunță că aveți comanda pregătită.

Serviciul Click & Collect este gratuit și nu implică nicio taxă suplimentară. Veți plăti doar costul produselor comandate, iar plata se va face direct în magazin, în momentul în care ridicați comanda.

 

Livrarea comenzilor online la adresa indicată

 

Atunci când achiziționați produse online puteți alege orice adresă de livrare doriți. Livrarea se va efectua prin intermediul societății de curierat indicată de JYSK, iar costul livrării va fi calculat după ce adăugați produsele în coșul de cumpărături. Livrarea coletului va avea loc până la uşa adresei de livrare indicate de cumpărător. Livrările la domiciliu se fac în 9-15 zile lucrătoare de la data comenzii.

Produse disponibile numai în magazin

 

Ne dorim să puteți achiziționa produsele noastre online sau din magazin, în funcție de dorințele și necesitățile dumneavoastră. În anumite cazuri însă, unele produse sunt disponibile numai în magazin. Pot fi rezervate online prin serviciul Click & Collect sau pot fi achiziționate direct din unul dintre magazinele fizice JYSK. În general, produsele disponibile doar în magazin sunt: produse fragile, care se pot deteriora în urma transportului, precum oglinzile; produse care ies din sortiment și de aceea nu se mai află pe stock la depozitul central; produse care sunt disponibile pe o perioadă limitată, precum decorațiunile de Crăciun.

Indiferent de felul în care alegeți să intrați în posesia produselor noastre, vă așteptăm pe site și în magazinele fizice și vă dorim o experiență de cumpărături plăcută!

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard