De Black Friday, JYSK România redeschide magazinul JYSK Suceava după noul concept danez

29.06.2022

Locuitorii din Suceava au un dublu motiv de bucurie în weekendul dedicat Black Friday. JYSK România, retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare dedicat conceptului Sleeping and Living, redeschide magazinul JYSK Suceava din strada Humorului nr. 86, comuna Scheia, unul dintre primele magazine JYSK din România. La evenimentul de redeschidere ce va avea loc pe 24 noiembrie, începând cu ora 08.00, clienții vor avea ocazia să admire noul spațiu amenajat modern, după conceptul danez axat pe produsele de Sleeping, și să se bucure atât de ofertele de Black Friday, cât și de cele de redeschidere.

Marea Redeschidere JYSK Suceava

Pe 24 noiembrie, începând cu ora 08.00, magazinul JYSK Suceava din strada Humorului nr. 86, comuna Scheia, își redeschide porțile în cadrul unui eveniment cu multe surprize! Pe lângă baloane și muzică antrenantă, clienții vor fi întâmpinați cu oferte incredibile de până la 70% și cu un mic dejun delicios - un croissant pufos și o cafea energizantă. În plus, primii 150 de cumpărători care achiziționează produse de peste 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, care îi va ajuta să se odihnească după sesiunea de shopping.

„Magazinul JYSK Suceava se numără printre primele magazine JYSK deschise în România și. Locuitorii de aici ne cunosc și ne trec pragul de mulți ani. De aceea, ne-am dorit să le dăm un dublu motiv de bucurie în această perioadă, înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Primul motiv este reprezentat de ofertele de Black Friday, perioadă în care clienții vor găsi la noi cele mai bune prețuri de pe parcursul anului. Iar cel de-al doilea este redeschiderea magazinului JYSK Suceava după noul concept danez, o redeschidere pe care o sărbătorim printr-un eveniment special, cu muzică, baloane, surprize, cadouri pentru cei mai matinali cumpărători și oferte speciale de redeschidere.  Am reamenajat magazinul, iar noul spațiu arată acum mai modern, este mai luminos și mai bine împărțit pe categorii de produse, astfel încât cei care ne trec pragul pot găsi mai ușor ceea ce îi interesează și au o experiență de cumpărături mai plăcută. Noul concept de amenajare este axat pe zona de Sleeping și pune mai bine în valoare produsele pentru care suntem recunoscuți: saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat și alte produse destinate unui somn sănătos. Îi așteptăm pe clienți la petrecerea de redeschidere, pentru a se bucura de ofertele speciale de redeschidere, de campania de Black Friday și de o atmosferă caldă și prietenoasă!”, declară Alexandru Bratu, Country Manager JYSK România.

“Suntem încântați de noua imagine pe care o are acum magazinul JYSK Suceava și suntem convinși că și clienții noștri vor aprecia noul design al magazinului. Îi așteptăm la evenimentul de redeschidere cu oferte foarte bune, mai ales că este weekendul dedicat reducerilor de Black Friday. Vă așteptăm la petrecerea de redeschidere!”, declară Ioana Popescu, directorul magazinului JYSK Suceava.

Conform noilor standarde din Danemarca, spațiul noului magazin este adaptat la un format, produsele dedicate somnului - care diferențiază compania de concurență și care sunt cele mai variate de pe piață - sunt mai bine evidențiate, interiorul este mai luminos și mai coerent, iar în toate zonele din magazin sunt prezente instrucțiuni care îi ajută pe clienți să ia decizia potrivită și le facilitează cumpărăturile.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna septembrie 2016, grupul danez sărbătorește 9 ani de la deschiderea primului magazin JYSK în România.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 35 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.