Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Pernă ALESUND din spumă 30x47x10/7cm

Unitate de stoc: 4220700
BASIC

Pernă ALESUND din spumă 30x47x10/7cm

  60 Lei/buc
 
0 (review)uri

Pernă antialergică din spumă cu memorie ce înlătură tensiunea musculară. Țesătură din 100% poliester, ce poate fi spălată la 30°C. 30x47x10/7 cm

Articole relevante pe blog

Specificațiile produsului

Tip: Pernă din spumă
Dimensiune: Lăţime: 30 cm, Lungime: 47 cm, Înălțime: 10/7 cm
Greutatea umpluturii: 450 g
Umplutură: 100% spumă turnată cu memorie
Greutate totală: 500 g
Compoziţie țesătură: 100% poliester
Construcţie: Umplută cu spumă
Culoare: Alb-murdar
Margine: Formă: Cusătură interlock
Spălare automată: 30°C, numai husa
Înălbire: Nu înălbiţi
Centrifugare: Nu se usucă la mașină
Călcare: A nu se călca
Curăţare chimică: Nu curăţaţi chimic
Instrucțiuni: Poate fi curățat cu apă pe suprafețe mici, Umplutura nu este lavabilă
Certificare ecologică și sanitară:
OEKO-TEX
Produsele ce au inscripționat pe etichetă "Încredere în textile" au întrunit toate condițiile pentru a trece testele Asociației Internaționale OEKO-TEX®, ceea ce înseamnă că nu conțin substanțe dăunătoare.
Caracteristici: Ergonomic
Ambalare: Pungă pentru depozitare
Înălțime: Cu contur
Antialergenic: Da

Toate review-urile

 
0 review(uri) internațional(e) |
Scrie un review

Livrare

Atunci când achiziționați un produs online, puteți alege între mai multe opțiuni de livrare, fie în magazin, fie acasă sau la serviciu.  

 

Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin – fără costuri suplimentare

 

Serviciul Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin, vă permite să rezervați produsele online, apoi să le plătiți și să le ridicați din magazinul JYSK pe care îl alegeți. Atunci când rezervați un produs prin serviciul Click & Collect veți primi în maxim două ore un mesaj de confirmare care vă anunță că aveți comanda pregătită.

Serviciul Click & Collect este gratuit și nu implică nicio taxă suplimentară. Veți plăti doar costul produselor comandate, iar plata se va face direct în magazin, în momentul în care ridicați comanda.

 

Livrarea comenzilor online la adresa indicată

 

Atunci când achiziționați produse online puteți alege orice adresă de livrare doriți. Livrarea se va efectua prin intermediul societății de curierat indicată de JYSK, iar costul livrării va fi calculat după ce adăugați produsele în coșul de cumpărături. Livrarea coletului va avea loc până la uşa adresei de livrare indicate de cumpărător. Livrările la domiciliu se fac în 9-15 zile lucrătoare de la data comenzii.

Produse disponibile numai în magazin

 

Ne dorim să puteți achiziționa produsele noastre online sau din magazin, în funcție de dorințele și necesitățile dumneavoastră. În anumite cazuri însă, unele produse sunt disponibile numai în magazin. Pot fi rezervate online prin serviciul Click & Collect sau pot fi achiziționate direct din unul dintre magazinele fizice JYSK. În general, produsele disponibile doar în magazin sunt: produse fragile, care se pot deteriora în urma transportului, precum oglinzile; produse care ies din sortiment și de aceea nu se mai află pe stock la depozitul central; produse care sunt disponibile pe o perioadă limitată, precum decorațiunile de Crăciun.

Indiferent de felul în care alegeți să intrați în posesia produselor noastre, vă așteptăm pe site și în magazinele fizice și vă dorim o experiență de cumpărături plăcută!

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard