Oferă-le copiilor un somn mai odihnitor

Somnul este foarte important pentru dezvoltarea și bunăstarea copiilor noștri, de aceea este important să alegem o plapuma potrivită pentru copii. Atunci când copiii sunt destul de mici, aceștia ar trebui să aibă o plapumă specială pentru bebeluși. Dar bebelușii cresc rapid și, prin urmare, plăpumile speciale pentru bebeluși devin rapid prea mici pentru aceștia. Acum este timpul să cumpărați plăpumi pentru copii pentru un dormitor confortabil, pe placul lor. La JYSK vei găsi o selecție largă de plăpumi pentru copii cu umplutura din fibre. Plăpumile cu fibre sunt hipoalergenice și asigură un somn bun copiilor, deoarece aceștia nu vor fi deranjați de o reacție alergică. Vedeți selecția noastră aici și cumpărați plăpumi online sau în magazin.

Înveliţi-vă copilul cu o plapumă de copii sau bebeluşi de la JYSK

Somnul este extrem de important pentru copilul dvs. şi dezvoltarea acestuia, de aceea, este esenţial să aveţi o plapumă de bebeluşi sau copii de calitate. JYSK vă pune la dispoziţie o selecţie variată de plăpumi de bebeluşi şi copii, astfel încât veţi găsi cu siguranţă modelul potrivit pentru copilul dvs. Vă oferim plăpumi de copii cu umplutură din fibre. Aflaţi ce tip de plapumă este potrivit pentru copilul dvs. în ghidul nostru detaliat despre plăpumi sau solicitând în magazin recomandarea unuia dintre angajaţii noştri.

Spălați corect plapuma copiilor

Ca orice altă plapumă, plăpumile de bebeluşi şi copii trebuie spălate la intervale regulate, poate chiar mai des decât altele. Prin spălare, evitaţi apariţia acarienilor, îndepărtând praful şi petele. Pentru plăpumile cu puf şi pene se recomandă un detergent fără enzime. De asemenea, este bine să uscaţi plapuma copilului într-un uscător laolaltă cu trei mingi de tenis, care vor păstra distribuirea uniformă a pufului în plapumă.

De asemenea, vă oferim o gamă variată de seturi de lenjerie pentru pat cu motive frumoase. Adăugaţi un prosop cu acelaşi motiv plăcut şi veţi obţine cadoul ideal pentru un botez sau o aniversare.

La JYSK veţi găsi, de asemenea, o gamă largă de perne pentru bebeluşi, perne pentru copii şi saltele pentru copii.