Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Depozitare gradina
Depozitare gradina
Cutie depozitare perne gradina

Depozitare grădină

Vezi soluțiile noastre pentru depozitare în spații exterioare. Alege o cutie de depozitare pentru grădină care te va ajuta să menții ordinea în grădina ta.

Cutia pentru perne reprezintă o soluţie ideală

Cutia pentru perne va păstra pernele de grădină curate şi uscate de durata verii, fiind o soluţie practică atunci când vine momentul să lăsaţi terasa aranjată după o zi lungă petrecută în aer liber. Dacă achiziţionaţi o cutie mare pentru perne, veţi putea să depozitaţi simplu şi rapid jucăriile copiilor şi alte obiecte mici, care altfel v-ar încurca atunci când vă invitaţi prietenii la un grătar, de exemplu.

La JYSK veţi găsi o selecţie variată de cutii pentru perne, de diverse dimensiuni, confecţionate din materiale precum fibre de răchită sintetică din petan, ratan, aluminiu, oţel şi plastic. Veţi găsi cu siguranţă una care vi se va potrivi exact. De exemplu, cutia pentru perne cu roţi este perfectă pentru persoanele care rearanjează adesea mobilierul de grădină. De asemenea, puteţi să alegeţi un sac de plastic pentru perne, care este la fel de uşor de mutat. 

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard