JYSK ajunge la 26 de magazine în România, odată cu deschiderea JYSK Petroșani

22.05.2022

Aflat în continuă expansiune, JYSK România, retailerul danez de mobilă și decorațiuni dedicat conceptului „Sleeping and Living”, deschide în această toamnă un nou magazin în România, în orașul Petroșani. Astfel, rețeaua JYSK va ajunge la 26 de magazine în toată țara. Cu un spațiu total de peste 1100 mp, JYSK Petroșani își deschide porțile pe 1 octombrie, de la ora 08.00, în Jiul Shopping Center, aflat pe strada 1 Decembrie 1918, nr 79.

JYSK Romania deschide un magazin in Petrosani

Așa cum a obișnuit clienții din celelalte orașe, cu ocazia evenimentului de inaugurare JYSK a pregătit o campanie specială pentru locuitorii orașului. Pe 1 octombrie, de la ora 08.00, se dă startul petrecerii de deschidere. Clienții sunt așteptați cu muzică, baloane, un mic dejun delicios alcătuit dintr-un croissant pufos și o cafea energizantă și, bineînțeles, o mulțime de oferte speciale.

Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou o pernă cu umplutură naturală, brandul JYSK fiind recunoscut pentru calitatea produselor dedicate somnului. Clienții care vor trece pragul magazinului pe 1 octombrie vor avea parte de o sesiune de shopping în timpul căreia se pot bucura de oferte de până la 75% reducere la peste 1000 de produse.

„Ne-am propus să ajungem la 100 de magazine în România pe termen mediu, în cât mai multe orașe din țară. Vrem să fim mai aproape de clienții noștri și să le putem oferi o gamă extinsă de produse pentru casă și oferte permanente. În județul Hunedoara avem deja un magazin în Deva care atrage mulți clienți, lucru care ne-a convins că locuitorii din zonă își doresc produsele noastre și că vor să le fim mai aproape. Începând din data de 1 octombrie îi așteptăm pe locuitorii din Petroșani și din apropierea orașului în magazinul JYSK, unde vor găsi produse de calitate la un preț avantajos și cu o gamă variată de oferte pentru casă, în special la produsele dedicate somnului – saltele, plăpumi, perne și lenjerii de pat de calitate. Echipa noastră de consultanți vânzări este foarte bine pregătită, este întotdeauna gata să ofere sfaturi și informații și să răspundă la toate întrebările clienților”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Suntem bucuroși că începând din această toamnă vom putea oferi locuitorilor din Petroșani o destinație de shopping plăcută și utilă. Pentru că este poziționat într-o zonă foarte bună, aproape de centrul orașului, magazinul JYSK Petroșani este ușor accesibil și îi așteaptă pe clienți cu produse de calitate – dintre care trebuie să menționez plăpumile, pernele și mobilierul de interior cu design scandinav. Echipa magazinului JYSK Petroșani este pregătită să îi întâmpine pe clienți în număr cât mai mare. Ne vedem pe 1 octombrie!”, declară Robert Marian Cazacu, director de magazin JYSK Petroșani.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,8 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, are peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără peste 19.000 de angajați.

Deținut de omul de afaceri danez Lars Larsen, JYSK Group a împlinit anul acesta 36 de ani, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă largă de produse pentru casă, de bună calitate și la un preț redus. Cu misiunea de a avea o ofertă excelentă pentru fiecare, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar pentru casă, de la saltele, plăpumi, mobilă sau lenjerii de pat, până la fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 26 de magazine, în București și în cele mai importante orașe din țară.