JYSK deschide cel mai mare magazin din Romania la Brasov

27.06.2022

Publicat pe 22.07.2018

JYSK inaugurează cel mai mare magazin din țară în Brașov, după un concept nou, mai inspirațional și mai atractiv. Unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, JYSK Romania ajunge astfel la 61 de magazine în România, odată cu inaugurarea celui de-al treilea magazin din Brașov. Acesta va fi inaugurat joi, 26 iulie, începând cu ora 08:00, în Complexul Comercial Carrefour din Calea București nr. 105.

JYSK deschide cel mai mare magazin din Romania

“Inaugurarea celui de-al treilea magazin JYSK din Brasov e un moment foarte important pentru noi, din două motive. Acesta va fi cel mai mare magazin JYSK din România și primul magazin amenajat după noul concept, pe care noi îl numim 3.0. Este un concept nou de magazin care este deja implementat în Danemarca și unde produsele sunt expuse într-un mod mai creativ, mai autentic, mai inspirațional. Îi așteptăm pe brașoveni să descopere noul concept de magazin, care cu siguranță le va plăcea. De exemplu, în anumite zone din magazin vom recrea încăperi pe care le găsești într-o locuință obișnuită – camere pentru dining, camere de zi, dormitoare amenajate și decorate complet, care să îi inspire pe clienți atunci când caută idei pentru propriile case. Un alt atu al noului magazin din Brașov și un important diferențiator este că aici vom expune și mobilier care în mod normal este disponibil numai pentru cumpărături online. Pentru că magazinul este mai mare, am putut expune și gama de mobilier din categoria Numai Online. Clienții pot achiziționa direct din magazin, la un preț special de deschidere, articolele de mobilier care sunt în mod normal disponibile doar pe site
” , a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Pentru a marca Marea Deschidere JYSK Brașov 3, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. În ziua inaugurării, pe 26 iulie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Brașov sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

“Suntem bucuroși că facem parte din echipa celui mai mare magazin JYSK din România și că magazinul nostru este primul din România care va avea un aspect nou, diferit de cel cu care s-au obișnuit clienții. Conceptul nou este foarte plăcut, iar clienții se pot convinge de acest lucru începând cu 26 iulie. Le dăm și un motiv în plus să ne viziteze: în săptămâna deschiderii vom avea oferte speciale foarte bune, de până la 75%, la peste 1000 de produse din gama noastră. Ne vedem la deschidere!”, a declarat Gabriel Manta, Director de magazin JYSK Brașov.    

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/BrasovOferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 60 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Contact magazin:

 

JYSK Brasov 3,

Calea Bucuresti nr. 105, Complex Comercial Carrefour