JYSK inaugurează cel de-al 65-lea magazin din țară în București

20.05.2022

JYSK România inaugurează cel de-al 65-lea magazin JYSK din țară în București, JYSK Frigocom, aflat în Bucur Retail Park din Bulevardul Timișoara nr. 56. Deschiderea magazinului va avea loc pe 6 decembrie, în cadrul unui eveniment special care începe la ora 08:00.  JYSK Frigocom este cel de-al optulea magazin pe care retailerul scandinav de mobilier și decorațiuni interioare îl deschide în București. JYSK inaugureaza JYSK Frigocom

Ne dorim de mult timp să inaugurăm un nou magazin în București și ne bucurăm că, începând din 6 decembrie, vom fi prezenți într-o nouă zonă a Capitalei. Credem că este foarte important să fim aproape de clienți, să fim accesibili atât ca prețuri, cât și ca localizare, iar acum locuitorii din zonă vor ajunge mult mai ușor la noi. Cei care ne cunosc magazinele vor descoperi la JYSK Frigocom și un concept de amenajare, Store 3.0, cu un design mai atractiv și mai inspirațional. În săptămâna deschiderii am pregătit și oferte speciale care vor fi valabile doar în noul magazin JYSK. Îi așteptăm pe clienți la deschidere să descopere noul design al magazinului și să profite de ofertele foarte bune”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Frigocom, compania a pregătit un eveniment special pentru clienți. În ziua inaugurării, pe 6 decembrie, începând cu ora 08.00, clienții sunt așteptați la petrecerea de deschidere, unde vor fi întâmpinați de o atmosferă veselă, cu muzică, baloane, cafea, croissante și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

“Deschiderea Bucur Retail Park este o reușită majoră, un proiect la care atât noi, cât și colaboratorii noștri muncim de aproape 2 ani. Parteneriatul cu JYSK s-a desfășurat în cele mai bune condiții, împreună reușind să găsim cele mai bune soluții pentru a finaliza spațiul de retail destinat magazinului JYSK. Suntem mândri că avem în locația noastră un un nume atât de important și suntem siguri că prezența JYSK în Bucur Retail Park va atrage cllienții din zonă și nu numai”, a declarat Ștefan Paraschiv, Director General al Bucur S.A.

Cu o suprafață totală de 1350 de mp, JYSK Frigocom este primul magazin JYSK din București care este amenajat după noul concept, Store 3.0. În cadrul acestui concept clienții se pot inspira mai ușor pentru casele lor, deoarece în magazin sunt recreate amenajări și colțuri de camere care pun mai bine în evidență produsele. Un rol important în crearea unei ambianțe mai primitoare și mai calde în noul concept îl au noul sistem de iluminat, podelele din lemn și noul design al rafturilor.

Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 64 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Medgidia, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Curtea de Argeș, Bistrița, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlanda și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.