JYSK România ajunge la 52 de magazine în țară, odată cu deschiderea unui nou magazin în Pitești

07.07.2022

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 52-lea magazin din țară în Pitești. Cu o suprafață totală de 1280 mp, cel de-al doilea magazin JYSK din Pitești va fi inaugurat joi, 16 noiembrie, în strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 1, începând cu ora 08.00.   


Marea Deschidere JYSK  Pitesti 2

„JYSK a ajuns în Pitești acum 8 ani, așadar locuitorii de aici cunosc de mult timp brandul nostru și fac cumpărături pentru casă de mulți ani din magazinul nostru. Pentru că este un oraș cu potențial mare, ne-am dorit să deschidem un nou magazin aici și, iată, acum anunțăm cu bucurie deschiderea celui de-al doilea magazin JYSK din Pitești. Dacă primul nostru magazin este în sudul orașului, cel de-al doilea magazin va deservi zona de nord, lucru care credem că este în beneficiul clienților din nord, care au acum o destinație de cumpărături mai aproape de casă. Îi așteptăm pe toți la deschidere cu super oferte de până la 75%, cu o petrecere și cadouri în ziua deschiderii”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului din JYSK Sebeș. În ziua inaugurării, pe 16 noiembrie, începând cu ora 08.00, locuitorii Pitești sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Suntem pregătiți să îi primim pe clienți la inaugurarea celui de-al doilea magazin JYSK din Pitești. Echipa magazinului a muncit mult în ultimele luni pentru ca totul să fie gata în ziua deschiderii, asistenții noștri de vânzări sunt gata să îi consilieze pe clienți cu privire la cele mai bune produse, iar stocurile sunt suficiente pentru toată săptămâna în care vom avea oferte speciale de deschidere”, a declarat  Ioana Luca, District Manager JYSK Pitești.  

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Pitesti . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 50 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

Contact JYSK Pitești:

Adresa: strada Constantin Dobrogeanu Gherea nr. 1, Pitești