JYSK România deschide cel de-al 28-lea magazin din țară în Pipera Plaza

27.06.2022

JYSK Romania inaugureaza un nou magazin in Bucuresti

Evenimentul inaugural va avea loc pe 10 decembrie, de la ora 08.00, când se dă startul petrecerii de deschidere, la care clienții sunt așteptați cu muzică, baloane, un mic dejun delicios alcătuit dintr-o ciocolată delicioasă și o cafea energizantă și, bineînțeles, o mulțime de oferte speciale.

Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou o pernă cu umplutură naturală, brandul JYSK fiind recunoscut pentru calitatea produselor dedicate somnului. Clienții care vor trece pragul magazinului pe 12 noiembrie, dar și în săptămâna care va urma, vor avea parte de o sesiune de shopping în timpul căreia se pot bucura de oferte de până la 75% reducere la peste 1000 de produse.

„Ne-am propus să ajungem la 100 de magazine în România pe termen mediu, în cât mai multe orașe din țară. Vrem să fim mai aproape de clienții noștri și să le putem oferi o gamă extinsă de produse pentru casă și oferte permanente. Îi așteptăm pe locuitorii din zona de nord a Bucureștiului și din apropierea orașului în magazinul JYSK, unde vor găsi produse de calitate la un preț avantajos și cu o gamă variată de oferte pentru casă, în special la produsele dedicate somnului – saltele, plăpumi, perne și lenjerii de pat de calitate. Echipa noastră de consultanți vânzări este foarte bine pregătită, este întotdeauna gata să ofere sfaturi și informații și să răspundă la toate întrebările clienților”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Suntem încântați că un nou magazin JYSK se inaugurează în București! JYSK Pipera se alătură astfel celor patru magazine deschise în București, în Militari, Vulcan, Colosseum și Pallady. Îi așteptăm pe clienții care ne cunosc deja din celelalte magazine și pe cei care până acum nu ne-au trecut pragul la evenimentul inaugural, pe 10 decembrie, de la ora 08.00 dimineața!”, declară Maria Ivanof, director de magazin JYSK Pipera.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de saltele, plăpumi, mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,8 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 38 de țări, are peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără peste 19.000 de angajați.

Deținut de omul de afaceri danez Lars Larsen, JYSK Group a împlinit anul acesta 36 de ani, primul magazin fiind inaugurat pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă largă de produse pentru casă, de bună calitate și la un preț redus. Cu misiunea de a avea o ofertă excelentă pentru fiecare, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar pentru casă, de la saltele, plăpumi, mobilă sau lenjerii de pat, până la fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 28 magazine, în București și în cele mai importante orașe din țară.

 

Clienții pot contacta magazinul JYSK Pipera la numărul 0372.129.627 sau Serviciul Clienți la 0723 115 975.