JYSK România deschide cel de-al 36-lea magazin din țară în Drobeta-Turnu Severin

20.05.2022

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, anunță inaugurarea unui nou magazin în Drobeta-Turnu Severin. Primul magazin JYSK din sud-vestul țării, JYSK Drobeta-Turnu Severin are o suprafață totală de 1000 mp și va fi inaugurat joi, 21 iulie, începând cu ora 08.00, pe strada Topolniței nr. 8. 

Marea deschidere JYSK Drobeta Turnu Severin

Deschiderea unui nou magazin este motiv de sărbătoare pentru JYSK, de aceea compania a pregătit un eveniment special. În ziua deschiderii, 21 iulie, clienții care vor să cunoască produsele și serviciile JYSK vor fi întâmpinați cu muzică, baloane, oferte speciale, o cafea bună care să le dea energie pentru toată ziua și un croissant delicios. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă cu umplutură naturală, pernele fiind una dintre categoriile cele mai populare din gama brandului scandinav, recunoscut pentru calitatea produselor destinate somnului.   

 „În acest moment activăm în 41 de țări și suntem într-o permanentă expansiune. În România ajungem, odată cu inaugurarea JYSK Drobeta-Turnu Severin, la 36 de magazine. Filosofia noastră este să fim cât mai aproape de cumpărătorii din toate colțurile țării, atât prin intermediul magazinului online, cât și prin magazinele fizice, și să le oferim în permanență oferte foarte bune. Îi așteptăm la deschidere pe locuitorii din Drobeta-Turnu Severin cu oferte de excepție și cu o echipă mereu gata să îi ajute să aleagă produsele potrivite, în funcție de dorințele și necesitățile lor”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

“Echipa magazinului JYSK Drobeta-Turnu Severin așteaptă cu entuziasm inaugurarea! Suntem pregătiți să îi întâmpinăm pe clienți o selecție de produse de calitate, cu design scandinav modern și plăcut. Îi invităm să ne cunoască produsele, de la cele destinate somnului, precum saltele, perne, pilote și lenjerii de pat, până la mobilier și decorațiuni pentru casă. La noi, clienții vor găsi întotdeauna servicii de calitate și angajați care să le ofere ajutor și sfaturi în magazinul nostru”, a declarat Teodor Gabriel Cincă,  managerul magazinului.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2300 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2016, grupul danez aniversează 37 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 36 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Iași, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

NUME : IRAIDA PAIUC

FUNCȚIE : MARKETING MANAGER JYSK ROMANIA

E-MAIL : ipa@JYSK.com