JYSK România deschide cel de-al 44-lea magazin din țară în Mediaș

16.05.2022

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 44-lea magazin din țară în Mediaș. Cu o suprafață totală de 900 mp, JYSK Mediaș va fi inaugurat joi, 1 iunie, în Centrul Comercial Intercora din Șoseaua Sibiului, Mediaș, începând cu ora 08.00.   


JYSK Medias deschidere

„JYSK Mediaș este cel de-al cincilea magazin pe care îl inaugurăm în acest an, an de-a lungul căruia ne-am propus să deschidem între 12 și 15 magazine noi în țară. Până acum, 2017 a însemnat o focusare în zona de sud și de est a României, am ajuns în Alexandria, Balș și Vaslui și am deschis un al doilea magazin în Craiova, iar acum venim cu o nouă destinație de cumpărături pentru locuitorii din centrul țării, unde brandul JYSK este cunoscut și apreciat de mulți ani. Ca de obicei in ziua deschiderii unui magazin nou, le-am pregătit clienților un eveniment special, iar timp de o săptămână vom avea o campanie cu oferte de deschidere foarte bune, așadar locuitorii din Mediaș au multe motive să ne viziteze”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

În ziua deschiderii JYSK Mediaș, pe 1 iunie, începând cu ora 08.00, clienții sunt invitați la un eveniment special, în cadrul căruia se pot bucura de un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, de o atmosferă veselă, de muzică și baloane. Cei mai matinali cumpărători vor fi răsplătiți cu un cadou. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile de bază ale brandului JYSK.   

“Echipa magazinului JYSK Mediaș este gata să îi întâmpine pe clienți începând cu data de 1 iunie. Ne-am pregătit îndelung pentru această deschidere, astfel încât vizitatorii noștri să găsească în magazinul nostru cele mai bune servicii și toate produsele de care au nevoie pentru locuința lor. Gama noastră include piese de mobilier de interior și mobilier de grădină în stil scandinav, decorațiuni și textile pentru casă, precum și produse destinate unui somn sănătos – saltele, plăpumi, perne, lenjerii de pat”, a declarat Raluca Hui, District Manager JYSK Mediaș.  

Clienții pot găsi toate informațiile despre ofertele si evenimentele de deschidere pe www.JYSK.ro/medias, iar pentru o oferta completă, cu toată gama de produse JYSK, pot accesa  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2400 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 20.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 43 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Contact magazin:

Adresa: Șoseaua Sibiului, Centrul Comercial Intercora, Mediaș

Telefon: 0723115975