JYSK România deschide cel de-al 48-lea magazin din țară în Brăila

07.07.2022

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 48-lea magazin din țară în Brăila. Cu o suprafață totală de 1200 mp, JYSK Brăila va fi inaugurat joi, 31 august, în strada General Gheorghe Avramescu nr. 10, începând cu ora 08.00.   


Marea Deschidere JYSK Braila

„Locuitorii din Brăila ne-au cunoscut produsele prin intermediul magazinului JYSK din orașul învecinat, Galați. Acum le va fi mai ușor să ne viziteze chiar la ei în oraș, într-o zonă accesibilă. Inaugurarea magazinului vine la scurt timp după ce JYSK  fost desemnat de clienții din toată țara cel mai bun magazin de textile și decorațiuni pentru casă, în urma unui studiu realizat de compania elvețiană ICERITAS. Astfel, JYSK a primit certificatul Best Buy Award, care atestă faptul că în magazinele noastre clienții vor găsi cel mai bun raport calitate preț la gama de decorațiuni și textile pentru casă: lenjerii de pat, cearșafuri, cuverturi, fețe de pernă, prosoape și halate de baie, perdele și draperii, pături, perne deco, covoare, perne de scaun și fețe de masă. Cu ocazia deschiderii, produsele din aceste categorii, dar nu numai, vor avea prețuri speciale de deschidere. Vom avea reduceri de până la 75%, iar acesta este un motiv în plus pentru a ne vizita”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului din Brăila. În ziua inaugurării, pe 31 august, începând cu ora 08.00, clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Anunțăm cu bucurie inaugurarea magazinului JYSK Brăila, un moment pe care întreaga echipă a magazinului îl așteaptă cu nerăbdare. În ultimele săptămâni ne-am pregătit asiduu pentru ca în ziua deschiderii clienții să găsească tot ce au nevoie pentru casa lor. Vom avea oferte foarte bune în săptămâna deschiderii, stocurile sunt suficiente, iar asistenții noștri de vânzări sunt pregătiți să răspundă la întrebările clienților și să îi ajute pe aceștia să aleagă produsele de care au nevoie”, a declarat  Mihaela Tutui, Director de magazin JYSK Brăila.  

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Braila . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și numără un total de aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2500 de magazine în toată lumea.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 47 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

Contact JYSK Brăila:

Adresa: strada General Gheorghe Avramescu nr. 10, Brăila