JYSK România deschide cel de-al 49-lea magazin din țară în București

20.05.2022

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 49-lea magazin din țară în București. Cu o suprafață totală de 1520 mp, JYSK București Fundeni va fi inaugurat joi, 14 septembrie, în șoseaua Fundeni nr. 40, începând cu ora 08.00.   


„Suntem bucuroși să anunțăm inaugurarea celui de-al șaptelea magazin JYSK din București și al 49-lea din țară, JYSK Fundeni. Ne doream demult să ne extindem rețeaua de magazine în Capitală și acum am găsit un spațiu potrivit, într-o zonă în care nu aveam până acum nici un magazin, o zonă propice vânzării de mobilier și decorațiuni pentru casă.  JYSK Fundeni este cel mai mare magazin din București, cu o suprafață totală de peste 1500 mp, cu un depozit generos, care ne va permite să avem stocuri suficiente pentru produsele noastre. Inaugurarea magazinului va coincide cu începutul campaniei Saptamana Textilelor, asadar clientii care ne vor vizita magazinul in ziua deschiderii se vor putea bucura atât de ofertele speciale de deschidere de până la 75% reducere, cât și de ofertele din Săptămâna Textilelor. Suntem foarte mândri de produsele noastre textile, care au ieșit pe locul 1 în topul preferințelor clienților într-un studiu organizat de compania elvețiană ICERITAS. Astfel, JYSK România a fost desemnat de clienți retailerul cu cel mai bun raport calitate-preț la categoria Textile pentru casă și decorațiuni, primind certificarea Best Buy Award”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului din JYSK Fundeni. În ziua inaugurării, pe 14 septembrie, începând cu ora 08.00, clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Echipa magazinului JYSK Fundeni așteaptă cu entuziasm deschiderea celui de-al șaptelea magazin din București. Am lucrat mult în ultimele luni, iar acum magazinul este pregătit să îi primească pe clienți. Cei care ne vor vizita vor găsi la JYSK Fundeni produse scandinave moderne, o echipă de asistenți de vânzări gata mereu să ofere sfaturi referitoare la cele mai potrivite produse și, bineînțeles, oferte săptămânale foarte bune”, a declarat  Daniel Șandru Constantin, Director de magazin JYSK Fundeni.  

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Fundeni . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări și numără un total de aproape 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic va ajunge la 2500 de magazine în toată lumea.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 48 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

Contact JYSK Fundeni:

Adresa: șoseaua Fundeni nr. 40, București