JYSK România deschide cel de-al 54-lea magazin din țară în Târgu Secuiesc

29.06.2022

JYSK România, retailerul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, deschide pe 15 februarie cel de-al 54-lea magazin din țară în Târgu Secuiesc. Magazinul JYSK Târgu Secuiesc va avea o suprafață totală de 1000 mp și va fi inaugurat joi, 15 ferbuarie, începând cu ora 8.00, în strada Cernatului nr. 22, Târgu Secuiesc.   


„Suntem bucuroși că ajungem în Târgu Secuiesc și sperăm că locuitorii de aici vor găsi în magazinul nostru produse care să le placă. Îi așteptăm pe toți la deschiderea de pe 15 februarie cu o mulțime de oferte speciale și cu multe surprize”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

În ziua deschiderii, pe 15 februarie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Târgu Secuiesc sunt așteptați cu un eveniment special în cadrul căruia va fi sărbătorită inaugurarea noului magazin. Clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, DJ, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Întreaga echipă a magazinului este pregătită pentru inaugurare. Clienții care ne vor trece pragul vor găsi la JYSK Târgu Secuiesc un sortiment variat de mobilier cu design scandinav, decorațiuni pentru casă și o gamă completă de produse destinate somnului –plăpumi, perne, saltele și lenjerii de pat de cea mai bună calitate. Îi așteptăm pe toți cei care sunt curioși și vor să ne cunoască, începând cu 15 februarie!”, a declarat  Kratochvil Kornel Istvan, Director de magazin JYSK Târgu Secuiesc. 

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de redeschidere pe www.JYSK.ro/TarguSecuiesc . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 53 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

Contact JYSK Târgu Secuiesc:

Adresa: strada Cernatului nr. 22,

Târgu Secuiesc