JYSK România deschide cel de-al 57-lea magazin din țară în Gheorgheni

07.07.2022

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 57-lea magazin din țară în orașul Gheorgheni. Magazinul JYSK Gheorgheni va fi inaugurat joi, 12 aprilie, în strada Nicolae Bălcescu nr. 106, începând cu ora 08.00. 


“JYSK Gheorgheni este cel de-al patrulea magazin nou pe care îl inaugurăm în anul 2018, un an în care ne-am propus să deschidem 10-15 magazine noi în România. Ne bucurăm că, după inaugurarea de succes din JYSK Târgu Secuiesc, ajungem acum și în Gheorgheni. Din experiența avută cu celelalte magazine din zonă, locuitorii de aici sunt interesați mai ales mobilierul de interior, iar la JYSK vor găsi mobilier de interior cu design scandinav, simplu, modern și funcțional. Pe lângă mobilierul de interior, în noul magazin JYSK Gheorgheni clienții vor găsi o selecție variată de produse pentru dormitor – saltele, plăpumi, perne și lenjerii de pat, precum și o gamă extinsă de mobilier de grădină din noua colecție, care a ajuns de curând în magazinele JYSK. Îi așteptăm pe locuitorii din Gheorgheni la evenimentul de deschidere, pentru care am pregătit oferte speciale de până la 75% reducere
”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului JYSK Gheorgheni. În ziua inaugurării, pe 12 aprilie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Gheorgheni sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Așteptăm cu entuziam deschiderea din 12 aprilie, pentru care întreaga echipă a magazinului s-a pregătit îndelung. Îi așteptăm pe clienți într-un spațiu atractiv, cu produse de calitate la un preț foarte bun și cu personal bine pregătit, care va ști să le ofere sfaturi utile despre produsele potrivite”, a declarat Raluca Hui, District Manager JYSK Gheorgheni.  

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Gheorgheni  . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 50 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați și peste 2500 de magazine. În luna aprilie, JYSK aniversează 39 de ani, moment marcat printr-o campanie specială.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. Luna aceasta, grupul danez aniversează 39 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 56 de magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Giurgiu, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Râmnicu Sărat, Sfântu Gheorghe, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Contact magazin:

 

JYSK Gheorgheni,

Strada Nicolae Bălcescu nr. 106

Gheorgheni