JYSK România redeschide magazinul JYSK Baia Mare într-un nou spațiu

07.07.2022

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, redeschide magazinul JYSK Baia Mare într-un nou spațiu, în același centru comercial în care a funcționat și înainte, Centrul Comercial Auchan din Bulevardul Bucuresti nr. 144. În ziua redeschiderii, pe 4 mai, începând cu ora 08.00, clienții sunt invitați la un eveniment special, cu multe surprize și oferte, eveniment în cadrul căruia vor putea vizita noul spațiu al magazinului.

 Marea Redeschidere JYSK Baia Mare

„În urmă cu trei luni am închis temporar magazinul din Baia Mare, pentru a-l muta într-un nou spațiu, aflat chiar vizavi de cel în care funcționa înainte. În perioada în care a fost închis am lucrat la amenajarea noului spațiu. Spre deosebire de cel vechi, care se întindea pe un singur etaj, noul magazin este extins pe două etaje, cu spațiul destinat vânzării aflat la parter și spațiile conexe la etaj. Tavanul nu mai este la fel de înalt ca în vechiul magazin, ceea ce face ca magazinul să fie mai prietenos și mai cald. Ne bucurăm că redeschidem atât de curând, pentru că mulți clienți ne scriau spunându-ne că doresc produsele noastre și că așteaptă cu nerăbdare deschiderea. Iată că acum, chiar la începerea noului sezon estival, când în sortimentul nostru a intrat gama de mobilier de grădină și noua gamă de decorațiuni, locuitorii din Baia Mare pot veni din nou în magazin pentru a achiziționa tot ce au nevoie pentru casa și grădina loc”, a declarat Alina Tecucianu, District Manager.   

Cu ocazia redeschiderii JYSK Baia Mare, clienții sunt invitați la un eveniment special pe 4 mai, începând cu ora 08.00. Locuitorii din Baia Mare sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu muzică, baloane, cadouri pentru cei mai matinali cumpărători și oferte speciale de deschidere. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.   

“Suntem bucuroși că revenim la activitatea de înainte și că îi putem din nou primi pe clienți în magazin. Îi așteptăm să redescopere noul spațiu al magazinului, care cu siguranță le va plăcea, pentru că este mai primitor și mai prietenos”, a declarat Ildiko Bada, director de magazin JYSK Baia Mare.  

Clienții pot vedea gama de produse JYSK pe magazinul online, www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2400 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 20.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 42 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.