JYSK România redeschide magazinul JYSK Deva într-un nou spațiu

29.06.2022

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, anunță redeschiderea magazinului JYSK Deva într-un nou spațiu. Cu o suprafață totală de 1100 mp, JYSK Deva va fi inaugurat joi, 16 noiembrie, în strada Mihai Viteazu nr. 2, începând cu ora 08.00.   


„Ne-am dorit ca magazinul JYSK Deva să fie într-o zonă centrală, pentru a fi accesibil pentru clienți, indiferent în ce zonă locuiesc aceștia. De aceea, atunci când am găsit un spațiu central disponibil, care să fie potrivit pentru magazinul nostru, am decis să ne schimbăm adresa. Credem că locuitorii din Deva vor aprecia noul spațiu al magazinului JYSK Deva și se vor bucura de ofertele speciale de redeschidere, de până la 75% la peste 1000 de produse. JYSK a ajuns în Deva din 2008, la un an după ce compania noastră a intrat pe piața din România, așadar locuitorii de aici ne cunosc foarte bine produsele și serviciile ”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Redeschidere a magazinului din JYSK Deva. În ziua redeschiderii, pe 16 noiembrie, începând cu ora 08.00, locuitorii din Deva sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Ne bucurăm că vom fi mai aproape de locuitorii din Deva, care ne pot găsi acum chiar în centrul orașului. Întreaga echipă este bucuroasă că redeschiderem JYSK Deva, mai ales că am reușit să amenajăm noul magazin și să îl pregătim de deschidere în timp ce magazinul a funcționat în paralel în vechiul spațiu. Am închis doar câteva zile magazinul pentru a-l muta pe strada Mihai Viteazu nr. 2”, a declarat  Anca Costache, Director de magazin JYSK Deva.  

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de redeschidere pe www.JYSK.ro/Deva . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 51 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

Contact JYSK Deva:

Adresa: strada Mihai Viteazu nr. 2, Deva