JYSK România redeschide magazinul JYSK Pallady din București

18.05.2022

JYSK România, retailerul de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, redeschide magazinul JYSK Pallady, aflat în centrul comercial Auchan Pallady din București. Marea Redeschidere JYSK Pallady va avea loc pe joi, pe 18 ianuarie, începând cu ora 8.00, în bulevardul Theodor Pallady nr. 51G. 


Marea redeschidere JYSK Pallady

„Am deschis magazinul JYSK Pallady în 2014, într-o perioadă în care în zona Pallady nu erau prezenți alți retaileri de mobilier. Între timp, iată că zona a devenit foarte atractivă pentru brandurile care comercializează produse pentru casă, ceea ce ne bucură. Zona Pallady devine destinația de cumpărături a celor care își doresc o casă frumoasă, modernă și confortabilă. La JYSK vor găsi, ca și până acum, produse de mobilier cu design scandinav, funcțional, produse de cea mai bună calitate destinate somnului – precum saltele, plăpumi și perne - și decorațiuni pentru casă în ton cu noile trenduri. În plus, acum magazinul JYSK Pallady este mai mare și are un depozit mai generos”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

În ziua deschiderii, pe 18 decembrie, începând cu ora 08.00, compania JYSK a pregătit un eveniment special pentru a marca redeschiderea. Clienții sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, DJ, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață.

“În ultimele luni am reorganizat magazinul, l-am reamanejat și am extins zona de depozit. Întreaga echipă a muncit foarte mult pentru ca totul să fie gata pentru ziua de 18 ianuarie – ziua în care îi așteptăm pe clienți cu un eveniment special de redeschidere și cu oferte foarte bun, de până la 75% reducere”, a declarat Mădălina Filimon, director de magazin JYSK Pallady.   

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de redeschidere pe www.JYSK.ro/Pallady. Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 54 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

Contact JYSK Pallady:

Adresa: Centrul comercial Auchan Pallady, Bulevardul Theodor Pallady nr. 51G, București