Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Reduceri de până la 60% la toate plăpumile și saltelele PLUS și GOLD!

VEZI OFERTELE

Sticlă KLAUDI 8x19cm cu capac

Unitate de stoc: 4966500

Sticlă KLAUDI 8x19cm cu capac

10,99 Lei/buc 5 Lei/buc

Specificațiile produsului

Material Sticlă, Lemn
Dimensiune Diametru: 8 cm, Înălţime: 19 cm
Culoare Deschis, Natur
Utilizare Interior

Toate review-urile

 
5 review(uri) internațional(e) |
Scrie un review
27/03/2018

Pullo

Oikein söpö pieni pullo sisustukseen

Postat inițial pe jysk.fi

Scris de: Oraș: Oulu Vârsta: 25-34 Sexul: Femeie
21/11/2018

Elégedetlen

Az üveghez nem volt meg a fedél, így nem vettem át. Ez szerintem megengedhetetlen, hogy egy árut hiányosan akarnak eladni.

Postat inițial pe jysk.hu

Scris de: Oraș: Siófok
13/11/2018

Wazon

Super wazon. Pięknie prezentuje się na mojej półce

Postat inițial pe jysk.pl

Scris de: Oraș: Czechowice Dziedzice Vârsta: 35-44 Sexul: Femeie
23/05/2018

Fab bottles

Lovely quality, were a little dirty inside but nothing a good clean didn’t solve

Postat inițial pe jysk.co.uk

Scris de: Oraș: Wakefield Vârsta: 45-54 Sexul: Femeie
09/05/2018

Great price, great bottle

Lovely bottle at a great price will definitely be crafting with these I bought them to update with some screen printing for Christmas gifts.

Postat inițial pe jysk.co.uk

Scris de: Oraș: Wakefield Vârsta: 45-54 Sexul: Femeie

Atunci când achiziționați un produs online, puteți alege între mai multe opțiuni de livrare, fie în magazin, fie acasă sau la serviciu.  

 

Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin – fără costuri suplimentare

 

Serviciul Click & Collect – Rezervă online, ridică din magazin, vă permite să rezervați produsele online, apoi să le plătiți și să le ridicați din magazinul JYSK pe care îl alegeți. Atunci când rezervați un produs prin serviciul Click & Collect veți primi în maxim 1 oră un mesaj de confirmare care vă anunță că aveți comanda pregătită.

Serviciul Click & Collect este gratuit și nu implică nicio taxă suplimentară. Veți plăti doar costul produselor comandate, iar plata se va face direct în magazin, în momentul în care ridicați comanda.

 

Livrarea comenzilor online la adresa indicată

 

Atunci când achiziționați produse online puteți alege orice adresă de livrare doriți. Livrarea se va efectua prin intermediul societății de curierat indicată de JYSK, iar costul livrării va fi calculat după ce adăugați produsele în coșul de cumpărături. Livrarea coletului va avea loc până la uşa adresei de livrare indicate de cumpărător. Livrările la domiciliu se fac în 6-10 zile lucrătoare de la data comenzii.

Produse disponibile numai în magazin

 

Ne dorim să puteți achiziționa produsele noastre online sau din magazin, în funcție de dorințele și necesitățile dumneavoastră. În anumite cazuri însă, unele produse sunt disponibile numai în magazin. Pot fi rezervate online prin serviciul Click & Collect sau pot fi achiziționate direct din unul dintre magazinele fizice JYSK. În general, produsele disponibile doar în magazin sunt: produse fragile, care se pot deteriora în urma transportului, precum oglinzile; produse care ies din sortiment și de aceea nu se mai află pe stock la depozitul central; produse care sunt disponibile pe o perioadă limitată, precum decorațiunile de Crăciun.

Indiferent de felul în care alegeți să intrați în posesia produselor noastre, vă așteptăm pe site și în magazinele fizice și vă dorim o experiență de cumpărături plăcută!