Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Vrei să te odihnești mai bine? Ai până la 60% reducere la perne, plăpumi și saltele

Regulament concurs Super zambareti la JYSK - Cluj-Napoca

I. Organizator

 

I.1 Organizatorul campaniei publicitare este JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in  Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, reprezentata prin Director General, Bratu Alexandru.

 

II. Durata campaniei publicitare

 

II.1 Concursul ”Super zambareti la JYSK” va avea loc incepand din data de 29.03.2016, până la data de 30.03.2016, intre orele 10:00 - 16:00.

 

II. 2 Concursul ”Super zambareti la JYSK”  va fi organizat si desfasurat la targul de joburi Targul de Cariere Cluj, la standul companiei JYSK Romania prin intermediul fotografierii candidatilor. Intra in concurs numai candidatii care fac poza la standul nostru.

 

III. Drept de participare

 

III.1. Concursul ”Super zambareti la JYSK”  este accesibil tuturor persoanelor fizice rezidente in Romania, care sunt posesorii unui buletin de identitate sau a unei carti de identitate la data inceperii campaniei publicitare. 

 

III.2.Organizatorul isi rezerva dreptul de a face publice, in scopuri publicitare, numele, fotografiile si materialele filmate facute participantilor la concurs. Prelucrarea, utilizarea si publicarea informatiilor de mai sus precum si a imaginii participantilor la aceasta loterie publicitara nu va fi de natura a crea niciun fel de obligatii, inclusiv de natura financiara, in sarcina Organizatorului.

 

III.3.Nu au dreptul sa participe la campanie angajatii companiei JYSK Romania si rudele acestora. 

 

IV. Descrierea Premiilor Acordate

 

Se vor acorda 3 (trei) premii care constau în:

 

-  Câte o pernă cu memorie WELLPUR DALE

 

V. Taxe si impozite

 

Orice obligaţie de natură fiscală în legătură cu premiul câştigat este în sarcina exclusivă a organizatorului. În cazul in care valoarea premiilor impune, Organizatorul va vira la bugetul de stat impozitul aferent premiului, conform prevederilor legale in vigoare.

 

VI. Informarea participantilor conform Legii nr.677/2001

 

VI.1. Prezentul Regulament este la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate, putand fi consultat gratuit pe site-ul JYSK.ro.

 

VI.2. Participarea la concursul ”Super zambareti la JYSK”  implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

 

VI.3. Prin participarea la prezentul concurs, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in  Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

VI.4. Conform prevederilor Legii nr.677/2001, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in  Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, Bucuresti.

 

Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot,totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 

VII. Modalitatea de Desfasurare

 

VII.1. Concursul ”Super zambareti la JYSK” incepe pe 29.03.2016 la ora 10:00 si se incheie pe 30. 03.2016, ora 17:00.

 

VII.2. Participantii vor trebui sa fie fotografiati la standul companiei JYSK Romania de catre un reprezentant JYSK. Doar fotografiile facute pana miercuri, 30 martie, ora 16:00 vor intra in cursa pentru castigarea unuia dintre cele 3 premii. Vom alege si rezerve, in cazul in care cel care castiga in urma votului nu isi revendica premiul in termen de 10 zile sau refuza premiul. Fiecare candidat poate face o singura fotografie. 

VII.3. Cei 3 castigatori se vor alege in urma deciziei unui juriu desemnat de compania JYSK si vor fi anuntati joi, pe 1 aprilie 2016, pe pagina de Facebook JYSK Romania.

 

VIII. Acordarea premiilor

 

VIII.1.Castigatorii vor fi contactati in termen de 5 zile de la anuntarea lor de catre Organizator – telefonic sau printr-un mesaj privat. Castigatorii sunt obligati ca in termen de maxim 10 zile de la data la care au fost anuntati sa se prezinte in magazinul JYSK Militari, B-dul Iuliu Maniu Nr. 546-560, “Militari Shopping”, Sector 6 pentru a-si ridica premiul.

 

VIII.2. In cazul in care un castigator nu este validat, refuza sa accepte premiul sau nu il accepta in conditiile prezentului regulament vom acorda premiul rezervelor. Daca nici acestea nu il revendica, premiul ramane in proprietatea Organizatorului, care va dispune de acesta dupa cum crede de cuviinta.

 

VIII.3. Predarea premiului se va face in baza unui proces verbal valabil incheiat intre castigator si organizator.

 

VIII.4. Nu se va acorda contravaloarea premiului in bani.

 

VIII.5. In cazul in care castigatorul este minor sau interzis judecatoresc, premiul va fi inmanat parintelui, tutorelui sau curatorului, dupa caz, in conditiile prezentului regulament.

 

IX. Dispozitii finale

 

IX.1. Prin participarea la concursul ”Super zambareti la JYSK”  participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 

IX.2. La cererea scrisa a acestora, adresata la Bd Iuliu Maniu 560A, Militari Shopping, Bucuresti, JYSK Romania SRL, se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa-i informeze pe participanti despre datele lor personale prelucrate. De asemenea participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Jysk Romania SRL,si de la partenerii sai cu grija selectati.

 

IX.3. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, incheierea, prelungirea sau amanarea campaniei publicitare.

 

IX.4. Regulamentul de participare/desfasurare a campaniei publicitara este disponibil in mod gratuit oricarui solicitant pe site-ul JYSK.ro:

 

IX.5 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe pagina http://jysk.ro/regulament-concurs-super-zambareti-la-jysk-cluj-napoca