Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Termeni și condiții de vânzare și livrare pentru cumpărăturile online

Prezentul document denumit Termenii și condițiile de vânzare și livrare se aplică la toate cumpărăturile realizate online pe JYSK.ro cu livrare în toată România. Toate achizițiile de pe JYSK.ro trebuie făcute în România. Cumpărătorii trebuie să aibă cel puțin 18 ani pentru a putea cumpăra de pe JYSK.ro.

Acest site este operat de JYSK România SRL, o societate cu răspundere limitată, organizată și funcționând în conformitate cu legile din România, având sediul social în București, B-dul Iuliu Maniu, nr. 560A, sector 6, România, înregistrată la Registrul comerțului sub nr. J40/15662/20.12.2013, cod unic de înregistrare 18107744, număr de telefon 0723-115-975 și adresă de e-mail  onlineshopro@jysk.com

Ultima actualizare a termenilor și condițiilor de vânzare și livrare а fost la data de 02.11.2015 și cuprinde următoarele secțiuni:

1. Achiziționarea produselor pe JYSK.ro

2. Prețul produselor

3. Data achiziției, data la care a fost făcută plata, data livrării

4. Plata

5. Confirmarea comenzii

6. Factura

7. Transportul

8. Serviciul de returnare și schimb

9. Reclamații

10. Livrare greșită

11. Produse deteriorate

12. Politica datelor cu caracter personal

13. Garanția produselor

14. Copyright

15. Accesul la site

16. Litigii

Prețurile articolelor din magazinul online JYSK.ro sunt aceleași ca cele din magazinele fizice JYSK. Un număr mic de articole pot fi găsite numai în magazinele fizice, în timp ce altele pot fi găsite numai în magazinul online JYSK.ro - însă acest lucru este menționat pentru fiecare articol. Pentru întrebări referitoare la achiziționare produselor de pe JYSK.ro, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail folosind acest formular sau să contactați serviciul clienți la numărul de telefon +40 0723 115 975, de luni până vineri între 9:00-17:30.

Toate articolele promovate sunt livrate în limita stocului disponibil. Încercăm în permanență să avem stocuri la toate articolele din sortiment, însă veți fi informați în cazul în care articolul nu este pe stoc. Dacă din motive pe care nu le putem controla, nu putem livra un anumit produs, nu suntem răspunzători pentru acest lucru, însă ne vom asigura că nu veți plăti acel produs.

Am încercat pe cât de mult posibil să descriem și să arătăm articolele într-un mod cât mai realist. În ciuda acestui fapt, se poate întâmpla ca anumite articole să fie diferite în realitate. Pentru întrebări sau informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați folosind acest formular.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard