Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

 

Te așteptăm joi, 16.12.2021, începând cu ora 10:00, în noul magazin JYSK Târgu Neamț din Str. Lalelelor nr 6, lângă Kaufland, să sărbătorim deschiderea noului magazin JYSK din Târgu Neamț și să te bucuri de oferte de până la 75% la peste 2.000 de produse. Ofertele de deschidere sunt valabile timp de o săptămână, în perioada 16.12 - 22.12.2021.

Pentru că această perioadă este foarte important să respectăm regulile de prevenție menite să limiteze răspândirea coronavirusului, compania menționează că a implementat toate măsurile pentru ca angajații și clienții să se simtă în siguranță. De asemenea, este important ca măsurile de distanțare să fie respectate de toți cei care vizitează magazinul.

Conform Hotărârii de Guvern nr. 94 din 25.10.2021, accesul în magazinele care comercializează produse nealimentare este permis doar persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Clienții care nu dețin certificat verde vor putea beneficia de ofertele de deschidere prin serviciul Click & Collect. Veți putea alege produsele dorite din catalogul de deschidere și un angajat din echipa magazinului vă va îndruma pentru a realiza comanda prin serviciul Click & Collect și pentru a achita produsele cu prețul de campanie.

Atenție, preturile de campanie sunt valabile doar în magazin, nu și online astfel ca în momentul comenzii nu veți vedea preturile promoționale pe JYSK.ro. În momentul plății prin POS se vor activa preturile de campanie.

 

 

 

Castigatori card cadou 100 lei:

Florin Marian

Irina Nitu

Tuca Puscas

Boroeanu S.

Oana Roxana

Nicoleta Olteanu

 

 

Concursul este organizat cu ocazia deschiderii magazinului JYSK Târgu Neamț,  iar cardurile cadou JYSK în valoare de 100 lei se vor ridica exclusiv din magazinul JYSK Târgu Neamț - Str. Lalelelor nr 6, lânga Kaufland.

Câștigătorii cardurilor cadou vor fi contactați în termen de maxim 5 zile pe adresa de e-mail cu care s-au înscris în concurs pentru confirmarea premiului. Vă rugăm să nu mergeți în magazin până nu veți fi contactat pe adresa de e-mail cu care v-ați înscris în concurs. Cardul cadou poate fi ridicat în termen de 30 de zile de la data deschiderii magazinului: 16.12.2021.

VEZI AICI TOATE OFERTELE: