Tichetele de vacanță, noul beneficiu acordat de JYSK România angajaților

25.06.2022

După ce în urmă cu câteva luni JYSK România a mărit valoarea tichetelor de masă pentru angajați până la suma maximă admisă de lege, începând cu luna aceasta compania daneză introduce un nou beneficiu pentru angajați: tichetele de vacanță. Începând cu anul 2017, angajații JYSK România vor primi tichete de vacanță de până la 1500 de lei pe an, în funcție de vechimea angajatului în companie.  

Beneficii angajati JYSK
 

“Ținem foarte mult ca angajații noștri să aibă un nivel ridicat de satisfacție la locul de muncă, de aceea introducem noi beneficii pentru ei de fiecare dată când putem. De exemplu, toți angajații noștri au fructe proaspete și cafea în fiecare zi, fiecare coleg din retail primește un tort din partea companiei cu ocazia zilei sale de naștere și organizăm ieșiri trimestriale cu echipele din magazine. Știm că vacanțele sunt importante pentru oricine, de aceea ne-am dorit să îi ajutăm pe toți colegii să aibă vacanțe cât mai plăcute și să le aștepte cu plăcere, nu cu teama unui cost prea mare. Tichetele de vacanță răsplătesc munca și implicarea angajaților JYSK pe parcursul anului și, de asemenea, răsplătesc loialitatea lor”, a declarat Alex Bratu, country manager JYSK România.

Tichtele de vacană oferite celor peste 500 de angajați ai companiei daneze vor putea fi folosite pentru vacanțe în România, pe litoralul romanesc, pentru weekenduri la munte, pentru unități hoteliere cu servicii spa sau mini-vacanțe în Delta Dunării.

Un chestionar de satisfacție a angajaților realizat la începutul anului trecut în rândul angajaților JYSK din toate țările în care activează compania daneză, a arătat, pe o scală de la 1 la 100, că angajații români au realizat un scor mediu de 88. Conform acestui chestionar, angajații JYSK din România au cel mai ridicat nivel de satisfacție din grupul JYSK. 

Intrată pe piața din România în anul 2007, JYSK România deține în prezent 42 de magazine în țară, în oraște precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Compania se află într-un proces de expansiune puternic, care include inaugurarea de noi magazine în mai multe orașe din țară. O dată cu deschiderea noilor magazine, JYSK România va recruta noi angajați, cu sau fără experiență în retail. Posturile disponibile pot fi văzute pe site-ul de recrutare al companiei, http://cariere.jysk.ro/.