Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

REGULAMENT CAMPANIE ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER ȘI BENEFICIEZI DE 50% REDUCERE
14 - 20 decembrie 2023

I. Organizator

 I.1 Organizatorul campaniei este JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, reprezentata prin Director General, Bratu Alexandru.

 II. Durata campaniei

 II.Campania “Abonează-te la newsletter și beneficiezi de 50% reducere” va avea loc in perioada 14 - 20 decembrie 2023.

 III Campania va fi organizata si desfasurata in magazinele fizice JYSK din Romania.

 IV. Descrierea Campaniei

Între 14 - 20 decembrie 2023, clientii pot primi 50% reducere la plapumile, pernele, saltelele, saltelele superioare care nu sunt deja reduse, cu excepția celor din categoria Zilnic Preț Mic, dacă se abonează la newsletterul JYSK de pe pagina https://jysk.ro/abonati-va-la-newsletterul-nostru sau prin formularul https://jysk.ro/#jysk-teradata-subscribe-form, prin intermediul codului QR de pe afisul din magazinele fizice. Reducerea se acordă la casă și se scade din prețul întreg pentru pernele, plăpumile, saltelele, saltelele superioare care nu sunt deja reduse. Promoția este valabilă numai în magazinele fizice. Reducerea nu se aplică articolelor din categoria Zilnic Preț Mic. 

 V. Informarea participantilor conform Legii nr.677/2001

 V.1 Participarea la campania ”Abonează-te la newsletter și beneficiezi de 50% reducere” între 14 - 20 decembrie 2023 implica obligativitatea respectării prevederilor prezentului Regulament.

 V.2. Prin participarea la prezenta campanie, participantii sunt de acord ca datele lor de identificare sa intre in baza de date a JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/15662/2013, cod unic de inregistrare fiscala RO18107744, acestea putand fi folosite exclusiv pentru activitatile de marketing desfasurate de societate si partenerii sai, cu respectarea dispozitiilor legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

V.3. Conform prevederilor Legii nr. 677/2001, participantii au acces gratuit la datele personale colectate sau prelucrate de Organizator, printr-o cerere scrisa, datata si semnata, adresata JYSK Romania SRL, societate romana, cu sediul in Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București.

Participantii au, de asemenea, dreptul de interventie asupra datelor personale putand, dupa caz, solicita rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii nr.677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte. In conditiile de mai sus participantii pot, totodata, solicita transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, avand dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare. De asemenea, participantii au dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

 VI. Modalitatea de Desfasurare

În cadrul acestei campanii, clienții care fac cumpărături, scanează codul QR de pe afisul din magazinele fizice si arata la casa de marcat mesajul de confirmare care demonstreaza ca s-au abonat la newsletterul JYSK pe pagina https://jysk.ro/abonati-va-la-newsletterul-nostru, sau https://jysk.ro/#jysk-teradata-subscribe-form sau sunt deja abonati la newsletterul JYSK, în perioada 14 - 20 decembrie 2023 in magazinele fizice JYSK, pot primi 50% reducere la pernele, plăpumile, saltelele, saltelele superioare care nu sunt deja reduse, cu excepția celor din categoria Zilnic Preț Mic, doar în magazinele JYSK. Reducerea se acordă la casă și se scade din prețul întreg pentru articolele care nu sunt deja reduse. Promoția este valabilă numai în magazinele fizice. Reducerea nu se aplică articolelor din categoria Zilnic Preț Mic.

       LandingPage – clienții vor putea citi mai multe informații despre campanie pe www.jysk.ro/50-reducere , iar regulamentul poate fi consultat aici.  

VII.1. Clienții vor primi reducerea de 50%, între 14 - 20 decembrie 2023, la casa de marcat, și se scade din prețul întreg pentru pernele, plăpumile, saltelele, saltelele superioare care nu sunt deja reduse. Reducerea este valabilă doar în magazinele fizice. Reducerea nu se aplică articolelor din categoria Zilnic Preț Mic.

 VIII. Dispozitii finale

 VIII.1. Prin participarea la campania “Abonează-te la newsletter și beneficiezi de 50% reducere”, participantii sunt de acord cu prevederile prezentului Regulament.

 VIII.2. La cererea scrisa a acestora, adresata la Bd. Mihail Kogălniceanu, Nr. 53, Clădirea Splay, Et. 5, 050104, Sector 5, București, JYSK Romania SRL, se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa-i informeze pe participanti despre datele lor personale prelucrate. De asemenea participantii sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite, prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Jysk Romania SRL,si de la partenerii sai cu grija selectati.

 VIII.3. In cazul in care organizarea campaniei publicitare este impiedicata de evenimente de forta majora, Organizatorul isi rezerva dreptul de a decide, dupa caz, încheierea, prelungirea sau amânarea campaniei publicitare.

VIII.4 Organizatorul isi rezerva dreptul sa modifice prezentul regulament prin act aditional de cate ori este necesar, cu informarea corespunzatoare a celor interesati si/sau a publicarii actului aditional pe www.JYSK.ro.