Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Mobilier de grădină şi accesorii pentru timp petrecut afară

Când vremea bună te invită afară, multe familii aleg să își petreacă o mare parte a timpului liber în grădină, pe terasă sau pe balcon. Descoperă selecția noastră de mobilier de grădină de înaltă calitate și alege piesele de mobilier care se potrivesc stilului și grădinii tale, indiferent că este mică sau mare. Aici vei găsi mese de grădină, scaune de grădină, șezlonguri confortabile, seturi de terasă și mese de cafea din lemn certificat FSC, aluminiu, poliratan sau plastic. Amintește-ți, de asemenea, să cumperi și perne de grădină de diferite dimensiuni pentru mobilierul de grădină, vei obține astfel cel mai bun confort - este deosebit de important dacă aveți de gând să stați afară timp de mai multe ore. Pentru copiii care se distrează în grădină, vei găsi leagăne, hamace, balansoare și trambuline.

Mobilă de grădină pentru toate gusturile

La JYSK avem întotdeauna o ofertă extraordinară la mobila de grădină și de terasă. Îți oferim o gamă variată de mobilă de grădină clasică sau modernă din lemn de tec, lemn de esenţă tare FSC®, aluminiu, metal şi plastic, care se potriveşte pentru orice spațiu exterior. 

Citește și ce trebuie să iei în considerare când alegi mobilierul de grădină. 

Primăvara și vara sunt sinonime cu timpul îndelungat petrecut în aer liber. Mulți dintre noi preferă și să ia cina pe terasă sau în grădină. În aceste condiții, pentru a avea tot confortul pe care îl dorești este absolut necesar să ai piese de mobilier de grădină de calitate.

Așadar, crezi că e momentul să înlocuiești masa și scaunele vechi? Pregătește-ți grădina pentru perioada verii cu ideile inspiraționale și noile modele de mobilier de grădină de la JYSK. Gama noastră extinsă de mobilier de grădină cuprinde o ofertă variată pentru toate tipurile de grădini, terase și balcoane. La noi vei găsi accesorii de grădină, bănci de grădină, corturi, covoare interior/exterior, depozitare grădină, genți termice, ghivece de flori, hamace, lămpi și felinare, lămpi solare, mese, mobilier pentru terasă, pavilioane, perne de grădină, saltele gonflabile, scaune de grădină, seturi de grădină, seturi de terasă, timp liber și distracție, șezlonguri, trambuline, umbrele de soare și o mulțime de decorațiuni de grădină. 

Mobilier funcțional și frumos pentru grădina ta

La JYSK avem mobilă funcțională care combină confortul cu stilul pentru a răspunde cerințelor tale. Gama noastră variază între seturi de grădină de lux realizate din lemn de esență tare și piese de mobilier la prețuri accesibile, care nu necesită întreținere. 

Adaugă plante și ierburi aromatice în jardiniere și ghivece, pune câteva băuturi în geanta termoizolanta, aprinde un felinar atunci când se lasă întunericul sau protejează-te de soare sub o umbrelă de soare - bucură-te de momente speciale în aer liber. 

Citește aici cum să îngrijești mobila de grădină. 

Mobila de grădină JUTLANDIA 

Jutlandia este gama de mobilă de grădină produsă și comercializată de JYSK. Gama cuprinde o varietate de piese de mobilier realizat din mai multe tipuri de materiale. 

Aflați aici mai multe despre mobila de grădină JUTLANDIA. 

FSC® – garanţia dvs. pentru o mobilă de grădină durabilă

Suntem mândri de faptul că toate piesele de mobilier de grădină din lemn de esenţă tare sunt produse din lemn certificat de FSC®. Certificarea FSC® înseamnă că pădurea este inspectată continuu şi independent şi evaluată conform principiilor şi criteriilor de mediu, sociale şi economice pentru gestionarea responsabilă a pădurilor.

Citiţi mai multe despre mobila de grădină cu certificat FSC® aici