Saltele cu arcuri rezistente pentru un somn odihnitor

Avem o gamă variată de saltele de pat cu arcuri și saltele cu arcuri și spumă. Alege o saltea cu arcuri dacă îți dorești un produs durabil și de calitate pentru dormitor. În gama noastră vei găsi saltele cu mai multe tipuri de arcuri: arcuri Bonell, arcuri Pocket și arcuri multipocket. De asemenea, vei găsi saltele cu una sau mai multe zone de confort. Vezi mai jos gama noastră de saltele ieftine și află din ghidul video cum să alegi salteaua cu arcuri potrivită ție. Poți alege o saltea cu arcuri pentru un pat matrimonial, un pat single sau un pat suprapus. 

Vezi ghidul pentru alegerea saltelei cu arcuri. 
 

Saltele cu arcuri durabile

Îți dorești o saltea care să dureze mulţi ani de acum înainte? Dacă da, ar trebui să te gândești la o saltea cu arcuri. Salteaua cu arcuri este formată din tipuri diferite de arcuri şi are două feţe. Dacă vei întoarce salteaua la intervale regulate, îi vei prelungi viaţa. Salteaua cu arcuri nu are un cadru solid; trebuie aşezată pe somiera într-un cadru pentru pat sau într-un pat pliabil.

Somnul joacă un rol important pentru sănătatea şi starea ta de bine. Salteaua cu arcuri te va ajuta să ai un somn bun. Arcurile asigură sprijinul de care ai nevoie, greutatea corpului fiind distribuită astfel în mod egal. Construcţia arcurilor permite o bună circulaţie a aerului, astfel încât să nu te încălzești prea tare în cursul nopţii. Dacă urmezi cele 10 sfaturi de la JYSK, te vei bucura de un somn şi mai bun.

Saltelele cu arcuri sunt disponibile în mai multe dimensiuni, astfel încât vei găsi cu siguranţă una care să corespundă nevoilor tale. JYSK îți oferă garanţie extinsă pentru anumite saltele cu arcuri, printre care o garanţie de 15 ani pentru modelele PLUS şi o garanţie completă de 25 de ani pentru saltelele GOLD.