Saltele copii pentru un somn odihnitor

Copiii au nevoie de un somn odihnitor care să îi ajute în procesul de creștere si să le aducă multă energie pentru o nouă zi plină de aventuri. Alege o saltea specială pentru copii care să îi ajute să înceapă o nouă zi cu un zâmbet! Bucură-te de rezistența saltelei care îi oferă în acelasți timp copilului tău suportul optim. Vezi gama noastră de saltele pentru copiila preturi avantajoase, potrivite pentru un pat de copil sau un pat supraetajat și dormitoare pentru copii, și alege o saltea confortabilă pentru copilul tău. 

Saltele rezistente pentru copii

Somnul este un factor esenţial care ne afectează energia şi buna dispoziţie, iar acest lucru este valabil şi în cazul copiilor. În timp ce dorm, copiii se dezvoltă atât mental, cât şi fizic, motiv pentru care au nevoie de cele mai bune condiţii pentru a beneficia de un somn bun. Prin urmare, va fi întotdeauna bine să investești în saltele de calitate pentru copii.

Când alegi salteaua potrivită pentru copilul tău, trebuie să ai în vedere atât confortul oferit, cât şi rezistenţa acesteia. Salteaua copilului trebuie să reziste la uzura zilnică, asigurând totodată sprijin optim pentru copilul tău.

JYSK îți pune la dispoziţie mai multe modele de saltele pentru copii. Printre mărcile de saltele pentru copii pe care le oferim se numără:

  • WellPur
  • Dreamzone;
  • Price Star.

Toate saltelele noastre pentru copii conţin un tip de spuma care oferă confort şi sprijină corpul copilului în timpul somnului. Saltelele pentru copii sunt disponibile în mai multe dimensiuni care respectă creşterea naturală a copilului tău. Adauga și o perna ca sa cresti confortul copilului tau atunci când doarme.

Copilul tău ar putea avea nevoie de un cearşaf impermeabil în timpul somnului. Cearşaful impermeabil va proteja salteaua de umezeala din timpul nopţii, iar copilul nu va fi deranjat în timp ce doarme.