Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Produse și accesorii pentru o baie confortabilă

La JYSK vei găsi tot ce ai nevoie pentru baie. Avem prosoape într-o mulţime de culori, combinaţii de materiale şi mărimi, la cele mai bune preţuri, precum şi o gamă extinsă de accesorii cu aspect elegant, covorașe de baie, halate și papuci, oglinzi, perdele de duș, coșuri de rufe, uscătoare de rufe, dozatoare de săpun, suporturi pentru periuța de dinți, rafturi pentru baie, uleiuri parfumate, coșuri de gunoi, perdele de duș .

Majoritatea prosoapelor noastre sunt certificate cu eticheta OEKO-TEX Standard 100, care reprezintă cea mai importantă etichetă ecologică pentru textile „sănătoase”. Articolele marcate sunt testate pentru substanţe chimice şi coloranţi care ar putea dăuna sănătăţii şi sunt verificate de către organisme precum Danish Technological Institute, IFP Research, Hohenstein Research Institute, Shirley Technologies şi TESTEX.

Citește și idei de depozitare pentru băi mici: cum să ai o baie frumoasă și funcțională. 

PRODUSE DE BAIE PENTRU TOATE GUSTURILE

Indiferent de stilul pe care îl preferi, la JYSK poți găsi cu ușurință ceva care să ți se potrivească. Produsele noastre sunt disponibile în mai multe culori, modele și dimensiuni, astfel încât să îți poți amenaja baia în într-un stil unitar folosind mai multe produse. Alege un covoras frumos de baie, în aceeași culoare cu prosoapele și perdeaua de baie - arată frumos și reîmprospătează decorul. În același timp, poți alege o pereche de papuci moi care se potrivesc cu halatul de baie. JYSK are, de asemenea, o gamă largă de țesături diferite, cum ar fi bumbac, poliester, microfibră, pânză, fleece și velur, așa că există ceva pentru toată lumea. Și dacă te-ai săturat de designul sau culorile băii, acestea pot fi ușor înlocuite.

Citește postarea noastră de pe blog despre cum să îmbunătățești aspectul băii tale cu un buget mic. 

TEXTILE PRIETENOASE CU MEDIUL

Majoritatea textilelor noastre sunt certificate OEKO-TEX, cea mai importantă etichetă din domeniul sănătății și mediului pentru textile. Etichetarea reprezintă și siguranța clientului JYSK că produsul nu conține cantități dăunătoare de substanțe cunoscute a fi problematice pentru sănătate. Atunci când un articol poartă marca OEKO-TEX Standard 100, întregul produs este testat pentru chimie nocivă, inclusiv piese non-textile, cum ar fi fermoarele.