Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Oferte excelente de Crăciun! Reduceri de până la 50% la piese de mobilier, cadouri de Crăciun și multe altele

VEZI OFERTELE
Ornament STEN vază MATHIAS floare artificială KRISTOFFER raft VILMER
Decoratiuni STELLAN ghiveci EJLEV veioză ALBERT lumânare parfumată JENS
Recipient depozitare TOMAS ornament STEN vază ROY

DECORAȚIUNI INTERIOARE ȘI ACCESORII CU STIL

La JYSK vei găsi o gamă extrem de largă de decorațiuni interioare, decorațiuni pentru casă şi accesorii casnice care te vor ajuta să creezi atmosfera potrivită și să îți amenajezi casa conform conceptului preferat de design interior. Avem disponibilă o selecție largă de articole care pot fi folosite în scop decorativ și accesorii ornamentale pentru locuință. Alege o veioza sau o lampa cu picior, o fata de masă, un servet, o perna decorativa, un covor din imitatie de blana, a oglinda, un covor pufos sau o mocheta, un covoras pentru intrare și multe altele. Aici ai oportunități excelente de a decora și de a crea atmosfera care se potrivește casei tale.

Avem o gamă variată de rame foto, oglinzi rotunde sau hexagonale, covoare tesute, coşuri și cutii de depozitare şi multe altele, pentru a adăuga ultimele retuşuri casei tale. Descoperă întreaga gamă de decorațiuni interioare online și în magazin și împrospătează aspectul casei tale fără să fie nevoie de o renovare completă și costisitoare. Nu uita și de accesoriile de bucatarie care te vor ajuta să pregătești cele mai bune mese în familie.

Citește și blogul nostru pentru mai multe sfaturi și inspirație pentru un decor personalizat în camera de zi, în dormitor și multe altele.