Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Decoratiuni interioare
Design interior
Decoratiuni casa

Decorațiuni interioare

La JYSK veţi găsi o gamă extrem de largă de decorațiuni interioare, decorațiuni pentru casă şi accesorii casnice care vă ajută să creaţi atmosfera potrivită și să vă amenajați casa conform conceptului preferat de design interior.

Avem o gamă variată de rame foto, coşuri, feţe de masă, covoare, perne decorative, cuverturi, cutii de depozitare şi multe altele, pentru a adăuga ultimele retuşuri casei dvs. 

Ghiduri și articole blog

Galben, culoarea verii 2018, a inspirat colecția Nordic Mood de vară

Galben este culoarea care a stat la baza colecției recurente Nordic Mood, prezentă în magazinele JYSK începând cu luna mai. Deși poate fi o provocare să o integrezi în design-ul casei, galbenul este în vogă în această vară și este foarte potrivit pentru sezonul cald. Află mai multe.

8 perne deco din colecția de primăvară care să îți aducă atmosfera hygge acasă

Pernele deco sunt simbolul confortului în conceptul danez hygge - tradus prin a te simți bine acasă. Pentru că în luna februarie am reînnoit sortimentul de perne deco, îți prezentăm opt perne deco din noua gamă, cu ajutorul cărora poți crea o atmosferă hygge acasă în noul sezon cald.

Trenduri în designul interior în 2018: linii circulare, catifea și spații monocrome

Începutul de an înseamnă înnoire. Noi trenduri, noi direcții, noi culori, noi materiale care vor domina spațiile interioare moderne. Ce predicții au designerii pentru anul 2018? Ce trenduri vor domni în următoarele 12 luni? Vezi trendurile pe care designerii mizează în acest an.

Culoarea anului 2018: Ultra Violet, culoarea imaginației și a inventivității

Reprezintă originalitatea, inventivitatea și gândirea vizionară. Este considerată un simbol al misterelor cosmosului, al descoperirilor și a ceea ce ne așteaptă în viitor. Așa descriu specialiștii de la Institutul pentru culori Pantone culoarea anului 2018, Ultra Violet. Află mai multe.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard