Comode TV potrivite pentru sufrageria ta 

Ne petrecem mult timp uitându-ne la TV, atunci când revenim de la serviciu sau urmărind știrile de dimineață, așa că este important ca mobilierul pe care se află televizorul din living să arate cât mai bine. Ai libertatea de a alege o comodă TV lungă, din lemn masiv, sticlă2, din metal, în funcție de decorul casei tale. Cauți ceva modern, contemporan sau mai clasic? Avem o gamă variată de comode tv joase, moderne, clasice, rustice, cu design scandinav, cu formă rotundă sau dreptunghiulară, ușor de integrat în sufragerii contemporane sau piese potrivite pentru livinguri mai elegante sau pentru dormitor. Vezi gama noastră de comode TV pentru sufragerie la preturi accesibile, din diferite materiale: lemn masiv de stejar, cu cadre din metal. 

Citește și cum să creezi o atmosferă hygge în sufragerie cu o comodă tv. 

23 produse
  23 produse

  O comodă TV sau o măsuţă de televizor pentru fiecare stil

  Măsuţele de televizor sau comodele TV sunt în primul rând articole utile, iar modelele în culori vii, cu design elegant sunt practice şi la modă.

  JYSK îți pune la dispoziţie măsuţe de televizor într-o gamă variată de culori şi materiale, ceea ce înseamnă că vei găsi cu siguranţă un model care se va potrivi cu stilul tău preferat. Printre comodele TV oferite de JYSK se află modele realizate din lemn de stejar tratat cu ulei sau finisate cu alb cu luciu intens. Poți alege și alte culori: negru, gri, lemn natur. Fie se vor încadra în stilul personalizat al căminului tău, fie se vor remarca datorită designului unic. Poți asorta comoda TV cu alte piese de mobilier indispensabile sufrageriei: canapeabibliotecă, etajere, măsuțe de hol, măsuțe de cafea, fotolii, bufete

  Măsuţele de televizor oferite de JYSK includ o serie de opţiuni, printre care:

  • rafturi;
  • uşi;
  • uşi glisante;
  • sertare.

  Comode TV în diferite dimensiuni

  Măsuţele de televizor sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se încadra în cameră şi pentru a obţine gradul dorit de vizibilitate.

  De exemplu, poţi alege o măsuţă îngustă cu uşă glisantă pentru noua cameră studenţească sau un model cu sertare şi rafturi în care să încapă cărţile, DVD-rile şi un ghiveci cu flori.

  Poţi să protejezi podeaua, plasând protecţii pentru podea sub măsuţa de televizor.