Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Comoda TV lemn JYSK
Comoda TV lemn JYSK
Comoda TV alba JYSK

Comodă TV

Avem o gamă variată de comode TV cu design scandinav modern și ușor de integrat în sufragerii contemporane. Vezi gama noastră mai jos. 

Sufragerie - Comode TV

 
Comodă TV VARDE sticlă neagră
Comodă TV VARDE sticlă neagră
CAMPANIE

O măsuţă de televizor pentru fiecare stil

Măsuţele de televizor sau comodele TV sunt în primul rând articole utile, iar modelele în culori vii, cu design elegant sunt practice şi la modă.

JYSK vă pune la dispoziţie măsuţe de televizor într-o gamă variată de culori şi materiale, ceea ce înseamnă că veţi găsi cu siguranţă un model care se va potrivi cu stilul dvs. preferat. Printre comodele TV oferite de JYSK se află modele realizate din lemn de stejar tratat cu ulei sau finisate cu alb cu luciu intens. Fie se vor încadra în stilul personalizat al căminului dvs., fie se vor remarca datorită designului unic.

Măsuţele de televizor oferite de JYSK includ o serie de opţiuni, printre care:

  • rafturi;
  • uşi;
  • uşi glisante;
  • sertare.

Măsuţele de televizor sunt disponibile în diferite dimensiuni pentru a se încadra în cameră şi pentru a obţine gradul dorit de vizibilitate.

De exemplu, puteţi alege o măsuţă îngustă cu uşă glisantă pentru noua cameră studenţească sau un model cu sertare şi rafturi în care să încapă cărţile, DVD-rile şi un ghiveci cu flori.

Puteţi să protejaţi podeaua, plasând protecţii pentru podea sub măsuţa de televizor.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard