Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol
Fotolii sufragerie JYSK
fotoliu balansoar
fotoliu masaj

Fotolii

La JYSK vei găsi o gamă variată de fotolii cu design scandinav, cu cadru din lemn, șezut din spumă de calitate, fotolii masaj sau fotolii balansoar. 

Sufragerie - Fotolii

 
Fotoliu TUNE imit. piele cafenie/crem
 
Fotoliu TUNE imitație piele cafenie
Fotoliu TUNE imitație piele cafenie
CAMPANIE
 
Fotoliu UDSBJERG gri
Fotoliu UDSBJERG gri
CAMPANIE
 
Fotoliu EGEDAL gri
Fotoliu EGEDAL gri
CAMPANIE
 
Fotoliu EJERSLEV cu taburet gri/stejar

Relaxaţi-vă într-un fotoliu de la JYSK

Ce poate fi mai plăcut decât să vă aşezaţi într-un fotoliu confortabil, cu un ziar în mână şi o cană de cafea la îndemână? Să vă lăsaţi pe spate şi să vă destindeţi, cu picioarele sprijinite, pentru a vă regăsi liniştea interioară după o lungă zi de muncă? Fotoliile sunt dedicate odihnei şi relaxării. 

Trăim vremuri agitate, de aceea, când avem ocazia să ne relaxăm, ar trebui să profităm din plin. Din acest motiv, este bine să alegeţi fotoliul potrivit: unul care să asigure relaxarea maximă. Fie că vă simţiţi cel mai bine într-un fotoliu modern şi elegant care completează imaginea camerei de zi sau într-un scaun relaxant moale şi distins, la JYSK veţi găsi în mod sigur ceea ce căutaţi.

JYSK vă pune la dispoziţie o gamă largă de sortimente de fotolii şi scaune relaxante. Vă oferim fotolii relaxante cu spătar reglabil, modele cu taburete aferente şi mai multe tipuri de scaune pentru masaj. Scaunele noastre prezintă stiluri diferite, de aceea, fie că preferaţi un fotoliu modern din imitaţie de piele sau un fotoliu mai moale îmbrăcat în material textil, veţi găsi cu siguranţă fotoliul potrivit pentru gustul dvs.

Abonează-te la newsletterul JYSK!

Visa Mastercard