Masuțe de cafea în diverse modele și culori 

Descoperă o varietate de mese și măsuțe de cafea și de colț care să se potrivească lângă canapea sau fotoliu. În plus, măsuțele de cafea moderne, cu design contemporan sau clasice sunt perfecte pentru a fi prezentate în centrul camerei de zi. La JYSK vei găsi o gamă extinsă de mese și măsuțe de cafea cu design scandinav, în diverse modele, culori și materiale. Alege o masă sau o măsuță de cafea din lemn, metal sau sticlă, ori un set de măsuțe de cafea joase pentru sufrageria ta și așează-ți liniștit cafeaua, cartea sau telecomanda pe ea. Măsuțele de cafea au diferite forme: rotunde, ovale, semirotunde, dreptunghiulare sau patrate. 

Citește și măsuță de colț sau măsuță de cafea? Vezi care sunt diferențele

Măsuţe de cafea într-o gamă variată de dimensiuni şi modele

Măsuţele de cafea sunt ideale pentru articolele pe care dorești să le ai la îndemână în timp ce te relaxezi pe canapea, cum ar fi o cană de cafea şi o farfurie cu fursecuri. Când simţi că te cuprinde somnul, pune ziarul deoparte pe măsuţa de cafea din apropiere pentru a-l lua din nou cu uşurinţă după ce te-ai trezit.

Măsuţa de cafea este, de asemenea, o piesă decorativă care completează colţul făcut de canapea cu peretele. JYSK îți oferă o gamă variată de măsuţe de cafea cu numeroase culori, modele şi dimensiuni. De exemplu, poţi alege o măsuţă pliabilă practică din lemn de nuc tratat cu ulei, cu rafturi suplimentare pentru ziare şi reviste potrivită pentru mai multe camere: hol, birou, sufragerie, dormitor, terasă.

Materiale diverse

De asemenea, îți oferim măsuţe de cafea realizate dintr-o gamă variată de materiale, inclusiv pin, stejar sau nuc tratat cu ulei, sticlă, bambus, metal şi acacia. Alege o măsuță de cafea într-o varietate de culori: albă, neagră, verde, albastră, crem, natur, maro, mpslinie, transparentă, bej nisipie, roz piersică, roșu vișinie, cu detalii aurii sau din metal.

Multe măsuţe de cafea pot fi utilizate şi ca măsuţe de colţ. Creează un loc confortabil în camera de zi cu ajutorul unei măsuţe de colţ, așează două lămpi şi decorează cu lumânări sau o vază cu flori.