Masuțe de cafea în diverse modele și culori 

Descoperă o varietate de mese și măsuțe de cafea și de colț care să se potrivească lângă canapea sau fotoliu. În plus, măsuțele de cafea moderne, cu design contemporan sau clasice sunt perfecte pentru a fi prezentate în centrul camerei de zi. La JYSK vei găsi o gamă extinsă de mese și măsuțe de cafea cu design scandinav, în diverse modele, culori și materiale. Alege o masa sau o masuta de cafea din lemn, metal sau sticla, ori un set de masute de cafea joase pentru sufrageria ta și așează-ți liniștit cafeaua, cartea sau telecomanda pe ea. Măsuțele de cafea au diferite forme: rotunde, ovale, semirotunde, dreptunghiulare sau patrate. 

  Sufragerie - Măsuțe de cafea/colț

  O ofertă excelentă
  Masă de colț VEDDE 50x50 stej. sălbatic
  175 Lei/buc
  349 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  plus
  O ofertă excelentă
  Măsuță cafea VEDDE 60x110 stej. sălbatic
  285 Lei/buc
  599 Lei /buc
  REDUCERE 52%
  plus
  Măsuță cafea JEGIND Ø80 alb/stejar
  350 Lei/buc
  499 Lei /buc
  REDUCERE 29%
  basic
  Măsuță cafea TEBSTRUP 60x60 stejar/negru
  350 Lei/buc
  499 Lei /buc
  REDUCERE 29%
  gold
  Măsuță cafea TEBSTRUP 60x110 stejar/negr
  500 Lei/buc
  649 Lei /buc
  REDUCERE 22%
  gold

  Măsuţe de cafea într-o gamă variată de dimensiuni şi modele

  Măsuţele de cafea sunt ideale pentru articolele pe care dorești să le ai la îndemână în timp ce te relaxezi pe canapea, cum ar fi o cană de cafea şi o farfurie cu fursecuri. Când simţi că te cuprinde somnul, pune ziarul deoparte pe măsuţa de cafea din apropiere pentru a-l lua din nou cu uşurinţă după ce te-ai trezit.

  Măsuţa de cafea este, de asemenea, o piesă decorativă care completează colţul făcut de canapea cu peretele. JYSK îți oferă o gamă variată de măsuţe de cafea cu numeroase culori, modele şi dimensiuni. De exemplu, poţi alege o măsuţă pliabilă practică din lemn de nuc tratat cu ulei, cu rafturi suplimentare pentru ziare şi reviste.

  Materiale diverse

  De asemenea, îți oferim măsuţe de cafea realizate dintr-o gamă variată de materiale, inclusiv pin, stejar sau nuc tratat cu ulei, sticlă, metal şi acacia.

  Multe măsuţe de cafea pot fi utilizate şi ca măsuţe de colţ. Creează un loc confortabil în camera de zi cu ajutorul unei măsuţe de colţ, montează două lampi şi decorează cu lumânări sau flori.