Lenjerii de pat și așternuturi moi și confortabile

Dacă vrei să îți schimbi atmosfera din dormitor fără a cheltui o avere pe tapet, mobilier și accesorii, poți lua în considerare să faci o schimbare cu ajutorul lenjeriilor de pat sau al cearșafului cu elastic sau neted. La JYSK avem o gamă actualizată constant de seturi de lenjerie de pat pentru o persoană sau două persoane, și lenjerii de pat pentru copii la prețuri accesibile.

Vei găsi lenjerii din bumbac, din finet, creponată sau din poliester pentru o îngrijire ușoară, precum și lenjerii de pat sofisticate din bumbac satinat și bumbac percal într-o varietate de opțiuni de culoare și dimensiuni, permițându-ți să-ți creezi dormitorul viselor tale în câteva minute. Avem o gamă variată de lenjerii de pat și cearșafuri, de la lenjerii single sau duble din bumbac, bumbac satinat, până la lenjerii creponate sau cu țesătură plată. Alege o lenjerie uni: albă sau gri, sau o lenjerie cu imprimeuri variate, cu cearșaf inclus sau fără.

Citește și 3 lenjerii de pat pentru un dormitor în care să te relaxezi. 

Evadează în lumea viselor într-o splendidă lenjerie de pat

Când trebuie să alegi lenjeria de pat potrivită, confortul este un factor extrem de important. Unora le place lenjeria de pat groasă şi călduroasă, în vreme ce alţii preferă o lenjerie de pat subţire şi catifelată. Între materialele de lenjerii de pat pe care ți le oferă JYSK vei găsi:

  • bumbac;
  • bumbac satinat;
  • bumbac percal
  • microfibră de poliester.
  • finet / bumbac flanelat

Lenjeria de pat este disponibilă într-o gamă variată de culori şi modele, printre care albă, neagră, bej, verde, mov, albastră,  flori, personaje, dungi, cercuri şi altele. Poți să alegi o lenjerie de pat uni, cu aspect satinat și senzație de mătase, pentru a crea o atmosferă mai senină în dormitor.

Lenjerii de pat în culori și imprimeuri diverse

Anumite seturi de lenjerie de pat au culori diferite pe fiecare parte, astfel încât le poți întoarce pentru a obţine o imagine nouă. De exemplu, poţi să combini feţele de pernă albastru deschis cu husa de plapumă albastru închis, iar apoi să schimbi imaginea de ansamblu pentru a se potrivi cu starea ta sufletească.

O gamă variată de lenjerii de pat

JYSK îți oferă o selecţie variată de lenjerii de pat de diverse dimensiuni, astfel încât vei găsi cu siguranţă setul potrivit pentru plapuma și perna ta. Accesează selecţia noastră aici pe pagina de pornire sau intră în magazinul JYSK din zona ta pentru a arunca o privire la oferte și prețuri excelente. Poți să adaugi și alte textile, de exemplu, o pătură pufoasă din fleece sau din lână te va ajuta să te bucuri de mai multă căldură în dormitor. 

Îți recomandăm să îți protejezi lenjeria de pat, așternuturile și cearceafurile cu o cuvertură frumoasă și să folosești o protecție impermeabilă peste saltea.