Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

Mobilier de bucătărie cu design scandinav

Zona de dining este punctul central în care familia se adună zilnic, iar chiar și atunci oaspeții vin în vizită, cele mai multe ore sunt petrecute tot aici. Prin urmare, este important să ai un mobilier confortabil pentru bucătărie. Avem o gamă variată de mese și scaune de bucătărie, bufete, vitrine, mese și scaune bar, dulapuri bucătărie și console cu design scandinav, clasic sau modern. Fie că îți dorești să aduci o mică schimbare în bucătăria ta cu scaune noi sau cu o nouă masă de dining, fie că vrei să modifici cu totul stilul bucătăriei și să iei un nou set de dining, o masă de sufragerie, etajere și polițe, rafturi, măsuțe de hol, comode cu sertare, bufete și vitrine cu uși glisante sau din sticlă, la JYSK vei găsi ceea ce cauți. Alege mobilă de bucătărie din lemn masiv, furnir decorativ, plastic, metal, tapițate sau cu șezut din piele, în diferite modele și culori. Vezi mai jos categoriile de produse destinate amenajării bucătăriei și alege categoria care te interesează.

Găești mai multă inspirație pentru alegerea mobilierului și decorarea bucătăriei și a zonei de dining.

O selecție variată de mese și scaune de bucătărie

Poți alege cu ușurință produsele în stilul potrivit casei tale, astfel încât să te bucuri de un mobilier cu design atractiv și de confort sporit. Materialele din care sunt realizate piese de mobilier de bucătărie sunt și ele variate - mese din lemn masiv precum stejar sau fag care pot fi asortate cu scaune din metal, lemn masiv sau tapițate. 

Combină o masă de dining cu blat din lemn cu scaunele noastre de dining în diferite culori: natur, gri deschis, negru, albastru, bej, crem, verde, alb, aurii, cu șezut realizat din metal, lemn, textil, plastic sau piele. Sau cumpără o masă rotundă care este perfectă pentru o zonă de dining mai mică sau o bucătărie pentru o familie. Dacă alegi o masă dreptunghiulară extensibilă, poți cumpăra și extensii pentru masă suplimentare pentru unele modele, astfel încât să poți găzdui cu ușurință mai mulți oaspeți. Dacă locuiești într-un apartament fără prea mult spațiu pentru dining, poate vei dori să alegi o masă pliabilă și un scaun pliant sau un taburet, care nu ocupă atât de mult spațiu.

Citește sfaturile noastre despre cum să asortezi scaunele de bucătărie. 

Combină scaunele și mesele așa cum vrei

O mare parte din mobilierul nostru destinat bucătăriei este împărțit pe game, ceea ce te va ajuta să oferi un aspect consistent casei tale. Dacă vrei un aspect unitar, alege un set de dining format din masă și scaune din aceeași gamă de mobilier. Dacă îți dorești însă ceva inedit, ieșit din comun, poți alege sacune din stiluri diferite și le poți asorta cu o masă de dining din alt material sau din altă gamă. Rezultatul va fi o bucătărie personalizată, pe care nu o vei găsi în altă locuință.

JYSK te ajută să alegi și să decorezi

Mesele de dining și scaunele de dining sunt o investiție importantă. Achiziționarea mesei potrivite împreună cu un scaun frumos și confortabil poate fi o alegere dificilă, deoarece există atât de multe modele din care poți să alegi și diferite game de prețuri.

Citește sfaturile noastre despre ce trebuie să iei în considerare înainte de a cumpăra o nouă masă.

Dacă ești mulțumit de masa ta actuală, dar dorești un aspect nou în zona de dining, o soluție ar putea fi doar reîmprospătarea mesei cu scaune noi. În funcție de scaunele de dining pe care le alegi, poți crea mai multe tipuri de design. 

Citește mai multe sfaturi pentru aranjarea diningului în stiluri diferite.