Comode cu sertare ideale pentru living și dormitor

Găsește comoda cu sertare ideală pentru sufrageria sau dormitorul tău dintr-o varietate de modele disponibile. Vezi gama noastră de comode pentru dormitor sau comodă living într-o varietate largă de modele, dimensiuni și culori. Alege o comodă pentru sufragerie, comodă pentru hol sau comodă pentru living, albă cu sertare sau o comodă pentru dormitor lungă pentru depozitarea lucrurilor mici, cum ar fi şosetele, lenjeria de corp şi tricourile, o comodă de pentru sufrageria ta sau un model bicolor, dacă îți dorești un mobilier cu design modern. Te poți ocupa mai ușor de organizarea hainelor cu mai multe accesorii: sine pentru sertar, mânere, dulapioare, pungi de vidat, cutii de depozitare, cosuri decorative și multe altele. Comodele pentru dormitor sunt disponibile în categoriiile BASIC, PLUS sau GOLD, acestea fiind cele trei nivele de calitate și preț pe care le vei găsi la JYSK. Comodele sunt disponibile în mai multe culori: stejar, albă, neagră, cu aspect de lemn, gri.

Citește și cum să alegi comoda cu sertare potrivită.  

Alege comode cu sertare pentru orice utilizare

O comodă cu sertare încape în orice loc din casă: în dormitor, bucătărie, baie şi chiar în garaj. Pe scurt, o comodă cu sertare reprezintă soluţia ideală pentru a depozita în mod ordonat articole mici. JYSK îți pune la dispoziţie comode cu sertare de diverse modele, forme şi dimensiuni, cu număr variabil de sertare. De asemenea, modelele sunt executate din diverse materiale.

Comode în culori neutre

De exemplu, poți alege finisaje cu vopsea lucitoare, albă, neagră sau cu un design retro, din lemn de stejar, pin, nuc, sau brad masiv.

Fie că te gândești la o comodă cu sertare mică şi cochetă pentru obiectele de toaletă din baie sau la un model mai mare şi mai spaţios pentru şosete, lenjerie de corp şi tricouri, la JYSK vei găsi în mod sigur comoda cu sertare care corespunde nevoilor tale.