SALTELE ERGONOMICE DIN SPUMĂ ȘI SALTELE CU ARCURI

Un somn odihnitor este important pentru activitățile tale, dacă vrei să ai energie a doua zi. Pentru a avea un somn sănătos și pentru a nu te trezi cu dureri de spate sau de gât dimineața, ai nevoie de o saltea bună, ergonomică, înaltă sau subțire, în dormitor. Fie că preferi o saltea cu arcuri, din spumă cu memorie, de calitate sau o saltea ergonomică care să respecte forma anatomică a corpului tău, poți găsi saltele simple sau duble. În gama noastră găsești diferite modele de saltele și soluții pentru a-ți îmbunătăți somnul și, implicit, pentru a avea o viață mai sănătoasă.

Vezi aici ghidul pentru îngrijirea și curățarea saltelei.

Saltele pentru toate cerinţele la JYSK

Există ceva mai rău decât un somn prost? Celor mai mulţi dintre noi ne place să ne trezim cu energie proaspătă, odihniţi şi gata să întâmpinăm ziua cu un zâmbet. În numeroase privinţe, saltelele sunt esenţiale pentru a avea un somn bun. Dacă nu poți găsi o poziţie confortabilă, somnul de noapte va avea de suferit. De aceea, este important să alegi o saltea care să îți ofere sprijinul şi confortul de care ai nevoie.

La JYSK vei găsi o selecţie variată de saltele, printre care se numără:

  • saltele cu arcuri
  • saltele cu spumă

Găsirea saltelei potrivite depinde de nevoile tale. Vei găsi sfaturi excelente privind alegerea saltelei potrivite în ghidul nostru pentru saltele. De asemenea, poţi să vizitezi cel mai apropiat magazin JYSK, unde consilierii noştri de vânzări sunt gata să îți acorde asistenţă. Suntem experţi în cultura somnului.

Saltele BASIC, PLUS și GOLD

Am împărţit saltelele în trei categorii de preţ: BASIC, PLUS ŞI GOLD. Dacă achiziţionezi o saltea GOLD, îți dăm ocazia să o testezi timp de 100 de nopţi. În cazul în care nu ești pe deplin mulţumit, poţi schimba salteaua cu una nouă.

Pentru anumite saltele am extins garanţia, inclusiv până la 25 de ani la saltelele GOLD cu spumă. 

Saltele în diferite dimensiuni

Saltelele sunt unul dintre punctele forte ale companiei JYSK, iar gama noastră este îmbunătățită în permanență, pentru ca ne dorim să îți oferim cele mai bune produse. Poți alege saltele pentru pat cu un înveliș suplimentar de cocos pentru o mai bună ventilație și poți adăuga un topper din spuma cu memorie. Îți oferim o varietate de dimensiuni: 60x120 cm, 90x200 cm, 80x200 cm, 60x190 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm, saltele potrivite atât pentru un cadru de pat simplu, dublu sau unul supraetajat. Alege cea mai buna saltea pentru dormitorul tău. 

Alegerea saltelei potrivite

Fiecare persoană are nevoi diferite, de aceea, salteaua cea mai bună este cea potrivită nevoilor tale. Alege salteaua în funcție de poziția în care dormi, de greutate și de preferințele tale cu privire la materialele folosite. Un ghid despre alegerea saltelei care ți se potrivește poți găsi aici. Pentru un plus de protecție, poți adăuga și o saltea superioară sau alege dintr-o varietate de toppere. Apoi, nu îți mai rămâne decât să alegi plapuma, perna și lenjeria de pat care ți se potrivesc cel mai bine.  

De asemenea, pentru a fi sigur că alegi ce trebuie, vizitează cel mai apropiat magazin JYSK, testează-le sau cere informații consilierilor noștri de vânzări. Bucură-te și de preturi foarte bune și oferte în magazine sau online.