Uscătoare rufe și accesorii spălare pentru haine care arată perfect

Vezi gama noastră extinsă de uscătoare de rufe din metal, coșuri de rufe și mese de călcat ieftine care te vor ajuta să îți păstrezi hainele perfecte zi de zi! Uneori poate că este nevoie să speli de mai multe ori pe săptămână, mai ales dacă ai o familie numeroasă care are nevoie de multe piese de îmbrăcăminte curate.

JYSK îți vine în ajutor cu o gamă largă de uscătoare cu functie pliabila, stendere cu functie extensibila, coșuri de rufe și accesorii pentru spălare din diferite materiale: plastic, bumbac, răchită și lemn. Iar dacă uscarea hainelor este o provocare pentru că nu ai suficient spațiu, alege un uscător de rufe pliabil care economisește spațiul.

Citește și idei de depozitare pentru băi mici: cum să ai o baie frumoasă și funcțională. 

Accesorii necesare în baie

Completează cu un cos de rufe cu design-ul care îți place, în culorile alb, negru, gri, husă pentru masă de călcat, sârmă pe care să prinzi hainele cu carlig de rufe și o masă de calcat reglabila si rezistentă.

Coșuri din materiale diferite

Alege și un coș de rufe din răchită bambus, plastic, material textil, în culorile alb, gri, natur, bej, crem, maro, cu formă rotundă sau dreptunghiulară, pe care îl poți pune pe hol, în baie sau chiar într-un colț din dormitor.