Coş

Coşul este gol

Coş

Coşul este gol

O gamă extinsă de draperii și perdele, jaluzele şi accesorii

Perdelele sau jaluzelele „îmbracă” orice fereastră şi au o influenţă semnificativă asupra aspectului şi atmosferei din camera ta. La JYSK vei găsi draperii și perdele pentru sufragerie, perdele opace pentru dormitor, jaluzele sau rolete verticale, plisate, rulouri eficiente pe timp de zi și de noapte, romane şi veneţiene, plase de protecție împotriva anti-insecte, folii pentru ferestre şi toate accesoriile de care ai nevoie pentru a îmbrăca ferestrele: holșuruburi, conectori, foarfece, ciucuri, mărgele. Poți achiziționa perdele online, prin intermediul magazinului nostru online, și poți alege dintr-o varietate de modele de perdele pe care să le montezi pe galerie, pe bară sau pe șină cu inele, cleme sau cârlige.

Descoperă toată gama noastră de perdele opace, din voal, din șnur, cu rejansă, cu franjuri, uni sau în culori variate, perdele pentru bucătărie și living sau draperii, folii ferestre și plase insecte. Vezi gama noastră de draperii și perdele online, moderne sau elegante, lungi sau scurte, cu franjuri, tip blackout și alege-o pe cea care ți se potrivește.

Citește și ghidul pentru perdele: ce perdele să alegi pentru fiecare cameră. 

 

Modele de perdele pentru toate gusturile

Pentru rezultate rapide avem o gamă largă de jaluzele veneţiene, romane şi cu roletă gata confecţionate, pregătite pentru a fi instalate imediat ce ajungi acasă.

Dacă dorești să îți confecţionezi propriile perdele, te putem ajuta cu tot ce este necesar, de la şine, până la diferite materiale. Este suficient să vezi ce culori şi modele găsești, poţi chiar să iei o mostră de material acasă pentru a-ți fi mai ușor să te hotărăști.

Poți alege perdele, draperii și rolete în diferite culori, care să se asorteze cu designul camerei: bej, gri, mov, albe, galbene, maro, verzi, roz, albastre, transparente, bleu.