Draperii și perdele grele simple sau cu imprimeu

Sunt vesele și oferă personalitate casei tale. Vezi gama noastră variată de draperii, perdele grele sau ușoare, cu franjuri, din bumbac, pânză sau din voal, cu imprimeuri moderne, florale sau elegante pentru case mereu șic. Sau alege perdele de o singură culoare: transparente, albe, argintii, bej, maro, verzi, crem, albastre, negre, etc., pentru un aspect minimalist. Descoperă online draperiile potrivite dintr-o varietate de modele deosebite, cu diferite dimensiuni cu montare pe galerie cu cârlige, cleme sau inele, șină din plastic sau pe bară din metal: inox sau oțel.  

Citește și cum să-ți transformi casa cu ajutorul draperiilor. 

Draperii pentru mai multă intimitate

Atunci când vrei să ai parte de mai multă intimitate în dormitor sau în sufragerie, optează pentru o draperie opacă sau o perdea transparentă, colorată sau albă, iar în baie sau în bucătărie alege o jaluzea plisată sau rolete opace. Perdelele, draperiile și jaluzele pot fi ajutate pe diferite lungimi pentru a se potrivi oricărui tip de fereastră. 

Perdele din materiale ușoare și accesorii

Perdelele noastre la prețuri accesibile te vor ajuta să te bucuri de mai mult confort în interior pe tot parcursul anului. Combină draperiile cu perdele vaporoase din țesături frumoase, cum ar fi perdele de voal, perdele cu aspect de mătase, perdele șnur sau din bumbac. În plus, vei găsi și accesorii care să te ajute să montezi perdelele și draperiile, ustensile, o bară sau șină pentru perdele, conectori, lanț cu margele, cutie cu holșuruburi.