Cearșafuri netede, cu elastic sau impermeabile

Cearșafurile sunt o soluție simplă de a oferi dormitorului tău un aspect nou cu un buget mic. Disponibile într-o varietate de tipuri de fire, niveluri de calitate și culori, este o idee bună să te familiarizezi cu numeroasele opțiuni de cearșafuri pe care ți le oferim. Alege un cearșaf confortabil cu elastic, un cearsaf plic, impermeabil sau unul cu strat absorbant dintr-o tesatura protectoare de la JYSK, deoarece știm cu toții cât de bine este să te simți într-un pat cu cearsafuri curate. La JYSK vei găsi o gamă variată de cearșafuri de cea mai bună calitate, cearsafuri racoroase din satin sau confortabile din bumbac în mărimi, dimensiuni și materiale variate. Alege un cearșaf de pat de calitate și vei dormi mai bine și mai sănătos.

  Neted cu elastic - GOLD

  ?
  Cearșaf elastic 90x200x35cm gr. KRONBORG
  55 Lei/buc
  79,99 Lei /buc
  REDUCERE 31%
  gold
  Cearșaf elastic 90x200x35cm gri KRONBORG
  55 Lei/buc
  79,99 Lei /buc
  REDUCERE 31%
  gold
  Cearșaf elastic 90x200x35cm alb KRONBORG
  55 Lei/buc
  79,99 Lei /buc
  REDUCERE 31%
  gold
  Cearșaf elastic 90x200x35cm gri deschis
  55 Lei/buc
  79,99 Lei /buc
  REDUCERE 31%
  gold

  Plușat cu elastic - GOLD

  ?
  Cearșaf tricot 90x200x40cm nisipiu
  30 Lei/buc
  69,99 Lei /buc
  REDUCERE 57%
  gold
  Numai în magazine
  Cearșaf tricot 90x200x40cm gri
  55 Lei/buc
  69,99 Lei /buc
  REDUCERE 21%
  gold
  Cearșaf tricot 90x200x40cm alb
  55 Lei/buc
  69,99 Lei /buc
  REDUCERE 21%
  gold

  Cearşafuri pentru toate cerinţele: cu elastic, netede sau impermeabile

  Este important să alegi cu atenţie cearşafurile potrivite. Cearşafurile trebuie să fie confortabile şi totodată durabile, deoarece sunt utilizate timp de multe ore în fiecare noapte.

  JYSK îți oferă o gamă variată de forme şi culori de cearşafuri. Când investești într-un nou set de cearşafuri, vei găsi, în general, două tipuri dintre care poți să alegi:

  • cearşafuri simple;
  • cearşafuri cu elastic.

  Majoritatea persoanelor sunt obişnuite cu cearşafurile simple, utilizate pe saltele cu arcuri sau spumă, care se îndeasă între saltea şi cadrul patului.

  Cearşafurile cu elastic sunt cusute pentru a se potrivi cu o anumită formă sau înălţime a saltelei. La JYSK vei găsi următoarele modele:

  • cearşafuri cu elastic;
  • cearşafuri plic;
  • cearşafuri elastice cu elastic.

  Aceste cearşafuri sunt utilizate pe saltelele cu cadru din lemn, în vreme ce cearşafurile plic sunt utilizate pe saltelele superioare.

  JYSK îți oferă, de asemenea, cearşafuri impermeabile care protejează salteaua dacă suferi, de exemplu, de incontinenţă. Cearşafurile noastre impermeabile sunt disponibile la metru sau sub formă de cearşafuri cu elastic.