Cearșafuri netede, cu elastic sau impermeabile

Cearșafurile sunt o soluție simplă de a oferi dormitorului tău un aspect nou cu un buget mic. Disponibile într-o varietate de tipuri, cu diverse fire, tipuri de calitate și culori, este o idee bună să te familiarizezi cu numeroasele opțiuni de cearșafuri pe care ți le oferim. Alege un cearșaf confortabil cu elastic, un cearsaf plic, impermeabil sau unul cu strat absorbant dintr-o țesătură protectoare de la JYSK, deoarece știm cu toții cât de bine este să te simți într-un pat cu cearsafuri curate. La JYSK vei găsi o gamă variată de cearșafuri de cea mai bună calitate, cearsafuri racoroase din satin sau confortabile din bumbac în mărimi, dimensiuni și materiale variate. Alege un cearșaf de pat de calitate și vei dormi mai bine și mai sănătos.

Citește și ghidul pentru alegerea cearșafului. 

46 produse
  46 produse

  Cearşafuri pentru toate cerinţele: cu elastic, netede sau impermeabile

  Este important să alegi cu atenţie cearşafurile potrivite. Cearşafurile trebuie să fie confortabile şi totodată durabile, deoarece sunt utilizate timp de multe ore în fiecare noapte.

  JYSK îți oferă o gamă variată de forme şi culori de cearşafuri. Când investești într-un nou set de cearşafuri, vei găsi, în general, două tipuri dintre care poți să alegi:

  • cearşafuri simple;
  • cearşafuri cu elastic.

  Majoritatea persoanelor sunt obişnuite cu cearşafurile simple, utilizate pe saltele cu arcuri sau spumă, care se îndeasă între saltea şi cadrul patului.

  Cearşafurile cu elastic sunt cusute pentru a se potrivi cu o anumită formă sau înălţime a saltelei. La JYSK vei găsi următoarele modele:

  • cearşafuri cu elastic;
  • cearşafuri plic;
  • cearşafuri elastice cu elastic.

  Aceste cearşafuri sunt utilizate pe saltelele cu cadru din lemn, în vreme ce cearşafurile plic sunt utilizate pe saltelele superioare.

  JYSK îți oferă, de asemenea, cearşafuri impermeabile care protejează salteaua dacă suferi, de exemplu, de incontinenţă. Cearşafurile noastre impermeabile sunt disponibile la metru sau sub formă de cearşafuri cu elastic.