Saltele din spumă cu memorie pentru un somn mai sănătos

Avem o gamă variată de saltele din spumă, saltele memory, ergonomice, cu nivel de fermitate medie sau tare, realizate dintr-un strat sau din mai multe straturi de spumă. Alege o saltea din spumă cu memorie dacă îți dorești să ai un somn mai sănătos și să te odihnești mai bine în dormitor. Din mai multe motive, saltelele cu spumă sunt esențiale pentru un somn bun, de aceea este important să alegi o saltea care să îți ofere cel mai bun nivel posibil de suport și confort. Pentru mai mult confort, poți să adaugi și o saltea superioară sau un topper din spumă. 

Vezi ghidul pentru alegerea saltelei din spumă.

22 produse
  22 produse

  Saltele - Saltea cu spumă

  O ofertă excelentă
  Saltea spumă 80x200 PLUS F90 DREAMZONE
  400 Lei/buc
  799 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  plus
  Nou
  O ofertă excelentă
  Saltea spumă 80x200 GOLD F30 săgeți WELLPUR
  515 Lei/buc
  1299 Lei /buc
  REDUCERE 60%
  gold
  O ofertă excelentă
  Saltea spumă 80x200 GOLD F120 WELLPUR
  1250 Lei/buc
  2699 Lei /buc
  REDUCERE 53%
  gold
  Saltea spumă 80x200 GOLD F30 buline WELLPUR
  650 Lei/buc
  1299 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  gold
  Exclusiv Online
  Saltea spumă 80x200 GOLD F85 alb/alb
  800 Lei/buc
  1699 Lei /buc
  REDUCERE 52%
  gold
  Nou
  Saltea spumă 80x200 GOLD F85 alb/gri WELLPUR
  850 Lei/buc
  1699 Lei /buc
  REDUCERE 49%
  gold
  Nou
  Exclusiv Online

  Saltele cu spumă pentru orice ocazie

  Saltelele cu spumă sunt extrem de versatile. Se pot aşeza într-un cadru pentru pat, motiv pentru care pot fi utilizate zilnic sau ca pat pliabil. De asemenea, saltelele cu spumă sunt perfecte pentru paturile ajustabile, deoarece nucleul din spumă le conferă o flexibilitate mai mare decât în cazul altor saltele. Când mergeţi cu cortul sau dacă petreceţi un weekend la o casă de vacanţă, vă recomandăm să luaţi cu dvs. o saltea pliabilă, care este uşor de strâns şi de transportat laolaltă cu celelalte lucruri și pe care o puteți așeza atât în living cât și în dormitor.

  Salteaua cu spumă este alcătuită dintr-o secţiune masivă sau stratificată de spumă. Salteaua cu spumă are două feţe, este confortabilă, rezistentă şi durabilă. Nu în cele din urmă, saltelele cu spumă sunt disponibile la preţuri foarte bune.

  Saltele în trei categorii de preț: BASIC, PLUS și GOLD

  Atunci când cumpăraţi o saltea cu spumă, trebuie să aveţi în vedere care va fi utilizarea sa principală, deoarece sunt produse din materiale de calitate diferită. La JYSK, am împărţit saltelele în trei categorii de preţ: BASIC, PLUS ŞI GOLD. Dacă achiziţionaţi o saltea cu spumă GOLD de la JYSK, veţi primi o garanţie totală de 25 de ani. În cazul în care aveţi nevoie de sfaturi şi recomandări înainte de a finaliza achiziţia, vizitaţi magazinul JYSK din zona dvs., unde angajaţii noştri vă stau întotdeauna la dispoziţie. La JYSK suntem experţi în cultura somnului.