Saltele superioare și toppere pentru confortul tău

O saltea superioară din spumă cu memorie sau un topper îți aduce trei avantaje majore: îți protejează salteaua de uzură, îi prelungește durata de viață și îți sporește confortul oferit de salteaua principală pe care o ai în dormitor. Vezi gama noastră extinsă de saltele superioare, toppere și protecții de saltea. Iar dacă vrei să știi ce trebuie să iei în considerare atunci când alegi salteaua superioară, urmărește ghidul nostru pentru alegerea saltelei superioare.

Ghid despre cum să alegi salteaua superioară.

O saltea superioară pentru protecţia saltelei

Pentru ca salteaua să reziste vreme îndelungată, îți recomandăm să utilizezi o saltea superioară sau un topper de calitate pentru protecţia împotriva uzurii.

De obicei, salteaua superioară este utilizată ca strat de protecţie peste salteaua cu cadru, arcuri sau spumă. Salteaua superioară păstrează forma saltelei de dedesubt şi asigură un mediu mai curat pentru pat, deoarece absoarbe o parte din transpiraţia corpului în timpul nopţii. Transpiraţia nu mai intră în contact direct cu salteaua, ceea ce ajută la prelungirea duratei de viaţă a acesteia.

O saltea superioară pentru mai mult confort

Salteaua superioară oferă un grad mai mare de confort şi poate compensa faptul că salteaua ta este prea tare sau prea moale. De asemenea, va fi mai uşor să faci patul, deoarece poţi să pui un cearșaf doar peste salteaua superioară. În ghidul nostru despre cearşafuri de pat poţi afla mai multe informaţii despre diversele tipuri de cearşafuri pe care ți le oferim şi despre modul de utilizare a acestora.

Citește și cum alegi și cum întreții lenjeria de pat.